Werkplaats Acties
Blijf altijd op de hoogte


Zybbit sleuteletui voorkomt autodiefstal

Veel auto’s zijn tegenwoordig voorzien van een automatische deurvergrendeling. Hierdoor hoef je niet meer op een knopje te drukken om de auto te ontgrendelen. Dit wordt ook wel een smartkey genoemd.
Ook criminelen zijn hier van op de hoogte en hebben een systeem bedacht waardoor dit systeem gemakkelijk ontsloten kan worden door gebruik van een versterker.

Met zijn tweeën zorgen ze ervoor dat de ene het signaal opvangt van de sleutel en de tweede persoon ontvangt het signaal bij de auto en opent het slot. Nu kunnen ze zo wegrijden met de auto, door middel van alleen de knop in te drukken. Of wanneer je nietsvermoedend bij je auto weg loopt, wordt het signaal opgevangen en al je spullen uit je auto gestolen.

Sleuteletui voorzien van signaal blokkerend materiaal

Er is nu een oplossing voor dit probleem! De Zybitt sleuteletui zorgt ervoor dat de straling van de sleutel geblokkeerd wordt. Het mooie en elegante leren etui is voorzien van signaal blokkerend materiaal waardoor het signaal niet meer naar buiten treedt. Hierdoor kunnen ze het signaal niet meer opvangen, en kunnen ze er ook niet met de auto of duren spullen vandoor gaan.

Het voordeel van dit etui is, dat hij gemakkelijk in de broekzak of tas opgeborgen kan worden. Dus ook wanneer je bijvoorbeeld in een horecagelegenheid bent of aan het shoppen bent, is de bescherming gewaarborgd.

Het Zybbit-sleuteletui is te koop voor 38,95 euro, een duopakket (etui in beide kleuren) kost 75 euro.

Er is keuze uit een stijlvolle zwarte of stoere bruin leren versie. 

Terug naar overzicht
Kooijman Autogroep