Kooijman Autogroep op Bedrijvendag 2024 in IJsselstein

Body

De Kooijman Autogroep staat op 18 april 2024 op de Bedrijvendag van De Baanbreker, een evenement dat de kloof tussen praktijkonderwijs en bedrijfsleven overbrugt. Deze dag biedt unieke inzichten in de waarde van praktijkleerlingen voor uw bedrijf, inclusief begeleidingsmogelijkheden, subsidies, en succesverhalen van partnerschappen.

DBB Bedrijvendag Kooijman Autogroep

Ontmoet de Kooijman Autogroep op de Bedrijvendag 2024

Op 18 april 2024 opent De Baanbreker, gelegen aan de Baden Powellweg 1 in IJsselstein, zijn deuren voor de inspirerende Bedrijvendag, een evenement dat niet alleen een brug slaat tussen het praktijkonderwijs en het bedrijfsleven, maar ook tussen toekomstige talenten en hun mogelijke werkgevers. De Kooijman Autogroep, trots deelnemer en supporter van het praktijkonderwijs, nodigt u van harte uit om samen met ons deze unieke gelegenheid te ervaren.

Jouw pad naar succes

Bij Kooijman Autogroep geloven we in jouw potentieel en de vernieuwende inzichten die jij kunt brengen in de wereld van automobiliteit. Jouw aanwezigheid op de Bedrijvendag op 18 april 2024 bij De Baanbreker is jouw kans om  te laten zien wat je in huis hebt. Wij zijn op zoek naar jong talent zoals jij, leergierig en klaar om de automotive sector te veroveren.

Een springplank voor jouw carrière

Jouw vaardigheden, onze toekomst

De Bedrijvendag is niet zomaar een evenement; het is jouw podium. Een kans om jouw talenten te demonstreren en te ontwikkelen binnen een bedrijf dat toekomstige vakmensen zoals jij waardeert. Kooijman Autogroep biedt jou de mogelijkheid om direct met ons in contact te komen, je vaardigheden te tonen en te leren van de besten in de branche.

Waarom jij er erbij moet zijn

Bij Kooijman Autogroep krijg je de kans om:

  • Direct in contact te komen met professionals uit de automotive sector.
  • Te ontdekken hoe je jouw passie voor auto's kunt omzetten in een bloeiende carrière.
  • Te leren over stages en leertrajecten die jouw toekomst kunnen vormgeven.
  • Jouw netwerk uit te breiden en samenwerkingen aan te gaan die jouw carrière kunnen versnellen.

Jouw toekomst, onze missie

Samen naar de top

Wij nodigen jou uit om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan jouw succes. Jouw betrokkenheid bij de Bedrijvendag kan de eerste stap zijn op jouw pad naar een succesvolle carrière in de automotive industrie.

Bezoek Kooijman Autogroep op de Bedrijvendag

Kom op 18 april 2024 naar De Baanbreker en ontmoet ons. Wij zijn er om jouw talent te herkennen en samen te investeren in jouw toekomst binnen de automotive sector.

Bedrijven kunnen zich ook kosteloos aanmelden voor de bedrijvendag