Uniek voetbalplezier in steun aan WKZ UMC: Bestel nu je tickets

Body

Ontdek een unieke voetbalervaring bij FC Utrecht - FC Volendam op 4 februari 2024, in samenwerking met het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Geniet van de wedstrijd vanuit het WKZ-vak voor €5-€15, waarbij €1 per ticket wordt gedoneerd aan het goede doel.

Uniek Voetbalplezier in steun aan WKZ UMC: Bestel nu je tickets

Op 4 februari 2024 om 14.30 uur gaat Stadion Galgenwaard bruisen tijdens de wedstrijd FC Utrecht - FC Volendam, speciaal ter ere van onze band  als bedrijfsvriend met het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Als recente vrienden van het WKZ UMC nodigt Kooijman Autogroep je uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke middag!

Beleef de spanning van de wedstrijd vanuit het WKZ-vak voor slechts €5 (jeugd tot 16 jaar) of €15 (volwassenen). Maar er is meer: bij elke verkochte ticket doneert Kooijman Autogroep €1 aan Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Hiermee dragen we bij aan het creëren van een aangenamere omgeving voor de kinderen in het WKZ.

Samen streven we naar een geweldige middag vol voetbalplezier en steun aan een goed doel. Jouw aanwezigheid maakt het extra bijzonder. Mis deze unieke ervaring niet - bestel nu je gereduceerde kaarten voor vak N via onze speciale bestelstraat.

Beleef de wedstrijd vanuit het WKZ-vak voor slechts €5 (jeugd tot 16 jaar) of €15 (volwassenen). En hier wordt het nog specialer: Bij elk verkocht ticket wordt er  €1 aan Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis, het goede doel van het (kinder)ziekenhuis. Help het verblijf van kinderen in het WKZ aangenamer te maken.

Samen streven we naar een geweldige middag vol voetbalplezier en steun aan een goed doel. Jouw aanwezigheid maakt het extra bijzonder. Op naar een onvergetelijke wedstrijd!

Bestel je gereduceerde kaarten voor vak N via onze speciale bestelstraat. Stadion Galgenwaard opent op de wedstrijddag om 13.00 uur voor alle bezoekers. Mis deze unieke ervaring niet - tot dan!