De Nieuwe Kia Sorento 2024 - Frisse looks, duurzame innovatie

Body

Kia Kooijman Autogroep onthult nieuws over de nieuwste generatie Kia Sorento met een indrukwekkende upgrade op design, comfort, en duurzaamheid.

Kia Kooijman Autogroep is verheugd de introductie aan te kondigen van de gloednieuwe Kia Sorento 2024, een SUV die niet alleen opvalt door zijn frisse looks en verbeterde gebruikerservaring, maar ook een duurzame focus omarmt. Met vernieuwd design, geavanceerde hybride- en plug-in hybridemotoren, en een scala aan comfort- en veiligheidsvoorzieningen, belichaamt de Sorento Kia's visie op een verantwoordelijk tijdperk van autorijden.

Frisse looks en duurzame materialen van de nieuwe Sorento 2024

Het uiterlijk van de nieuwe Sorento 2024 is aangescherpt met futuristische trekken, vertegenwoordigd door een nieuw ontworpen motorkap, opvallende verticale koplampen, en een 3D maaspatroon radiatorgrille. De SUV is verkrijgbaar in tien kleuren, waaronder drie nieuwe: Volcanic Sand, Interstellar Grey en Cityscape Green. Duurzame materialen, zoals kunstleder en gerecycled kunststof (PET), vervangen traditionele stoffen bekleding, waardoor de Sorento niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk is.

Maximaal comfort in vernieuwd interieur

Binnenin biedt de Sorento een gevoel van oneindige ruimte met een breed, horizontaal ontwerp. Het interieur is verfraaid met sfeerverlichting in 64 kleuren, nieuwe relaxstoelen voorin, en een Driver Ergo Motion-stoel met Aircell-lendensteunen. Kunstlederen bekleding in de kleur Sage Green benadrukt de duurzaamheidsinspanningen, terwijl optionele interieurdesigns, zoals zwart leder met een nieuw patroon en zwart nappaleder met grijze biezen, extra luxe bieden.

Elektrificatie voor verantwoord rijden

De nieuwe Sorento legt de nadruk op verantwoord rijden met geëlektrificeerde hybride- en plug-in hybridemotoren. De Sorento Plug-in Hybrid beschikt over een 1.6 T-GDI benzinemotor, 13,8 kWh batterij, en vierwielaandrijving. De Sorento Hybrid, daarentegen, heeft een 1.6 T-GDI motor, 1,49 kWh batterij, en voorwielaandrijving.

Hightech voor een verbeterde gebruikerservaring

De Sorento is uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder Dual Panoramic schermen met 12,3 inch infotainment-touchscreen en instrumentenpaneel. Over-the-air updates, vingerafdrukherkenning, een draadloze telefoonoplader, zes USB-C-poorten, en een premium Bose-audiosysteem maken de Sorento een technologisch hoogstandje.

Veiligheid voorop

Voor een verbeterde veiligheidservaring zijn de ADAS- en veiligheidssystemen vernieuwd. Highway Driving Assist 2.0, Lane Change Assist, en Surround View Monitor met 3D-functie zijn enkele toevoegingen. De Sorento blijft voorzien van Navigation-based Smart Cruise Control, Blind-Spot Collision-Avoidance Assist, Safe Exit Assist, en andere bekende veiligheidsfuncties.

Bestel de Nieuwe Kia Sorento 2024

De nieuwe Kia Sorento is vanaf begin 2024 te bestellen bij Kia Kooijman Autogroep. Prijzen worden snel bekendgemaakt.
Geniet van Kia's uitgebreide 7 jaar / 150.000 kilometer garantie voor een zorgeloze rijervaring.