Over ons


Kooijman Autogroep: de motor achter uw mobiliteit

Complete en onbezorgde mobiliteit: dáár gaat het u om!

Dat er goed naar uw wensen wordt geluisterd. Dat snappen we bij Kooijman-autogroep al sinds 1959 als geen ander. Persoonlijke aandacht zit ons als familiebedrijf in de genen. Onze vakmensen nemen graag de tijd voor u, om al uw mobiliteitswensen optimaal in te vullen. Of u nu komt voor één van onze nieuwe topmodellen of kiest voor een occasion, personenwagen of bedrijfswagen, privé of lease. Met ons complete mobiliteitspakket helpen én houden wij u onbezorgd op weg. Van reparatie & onderhoud tot verzekering, én bovendien extra’s voor onze vaste klanten.

Altijd met de vertrouwde Kooijman-kwaliteit, die garant staat voor:

› Betrouwbare merken (combi-dealer: Toyota en Kia)
› Concurrerende prijzen
› Professionele service
› Persoonlijke aandacht

Prijzen, onderscheidingen en Awards

Won Kooijman Autogroep in 2016 nog de Platinum Prestige Dealer Award én de Gouden Parel van OnderNamen Lekstroom, op 12 januari 2017 kwam daar alweer het zevende Kia Topdealer Award bij. Elk jaar worden de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot ‘Top Dealer’. Het gehele jaar wordt elke Kia-dealer objectief beoordeeld, waarbij met name gekeken wordt naar de afdelingen Verkoop en After Sales.

Kooijman Autogroep is al diverse malen bekroond met een Award van Kia. Niet alleen de titel Top Dealer werd al zes keer eerder gewonnen, in 2014 werd Kooijman zelfs gekroond tot beste Kia Dealer wereldwijd! Ook de Platinum Prestige Dealer Award werd niet alleen in 2016, maar ook al in 2013 uitgereikt aan Kooijman.

› Kia Topdealer 2011  › Kia Topdealer 2017
› Kia Topdealer 2012  › Kia Platinum Prestige award 2013
› Kia Topdealer 2013
 › Beste Kia Dealer wereldwijd 2014
› Kia Topdealer 2014  › Kia Platinum Prestige award 2016
› Kia Topdealer 2015  › Tros radar warme douche
› Kia Topdealer 2016  › Gouden parel 2016

Documentaire Garage 2.0

Documentaire Garage 2.0 geeft een kijkje achter de schermen bij het dealerbedrijf Kooijman Autogroep. De documentaire wordt omschreven als grappig, schurend en ontroerend, en is zelfs genomineerd voor de Gouden Kalveren. Echt een kijktip! Lees meer over Garage 2.0

Dáárom kiest u steeds weer voor Kooijman-autogroep als partner in business en uw autodealer.

Maar ook omdat Kooijman-autogroep, als familiebedrijf, staat voor Maatschappelijk betrokken en Verantwoord ondernemen. Dit uit zich door onze betrokkenheid voor de lokale en regionale samenleving. Van die samenleving zijn wij immers al ruim 55 jaar onderdeel als bedrijf maar ook als directie en medewerkers van de Kooijman-autogroep.
Samenleven is immers ook samenwerken. Kooijman-autogroep staat altijd open voor feedback u kunt voor vragen en op- of aanmerkingen gerust contact opnemen met onze contact personen, zodat we elkaar persoonlijk kunnen helpen.

 

Kooijman Autogroep