Kia Kooijman Electric Drive Expo 26 t/m 28 oktober

Body

Ontdek de toekomst van elektrisch rijden bij Kia Kooijman's Electric Drive Expo op 26 t /m 28 oktober. Ervaar de lancering van de bekroonde Kia EV9, geniet van exclusieve proefritten met de Kia EV6 en profiteer van speciale aanbiedingen op de betaalbare Kia Niro EV. Mis deze unieke kans niet om de innovatie van deze elektrische kia's te ervaren.

Ontdek de toekomst van Elektrisch Rijden

Welkom bij Kia Kooijman's Electric Drive Expo, waar de toekomst van elektrisch rijden zich ontvouwt! Ontdek de revolutionaire Kia EV6, de veelzijdige Kia Niro EV en de luxueuze Kia EV9 tijdens ons exclusieve evenement op 26*, 27 en 28 oktober. Als dé autogroep die voorop loopt in elektrische mobiliteit, nodigen we u uit om deel te nemen aan een unieke ervaring.

Ervaar de elektrische revolutie

Het hoogtepunt van ons Electric Drive Expo is de lancering van de baanbrekende Kia EV9, bekroond als Luxury Car of the Year 2024. Ontdek de ultieme combinatie van prestaties en duurzaamheid in deze opmerkelijke SUV. Maar dat is niet alles – stap ook in de veelgeprezen Kia EV6, bekroond als Car of the Year en  ultieme elektrische crossover SUV. Of overweeg de betaalbare Kia Niro EV, beschikbaar voor een speciale actieprijs.

Exclusieve proefritten & aantrekkelijke aanbiedingen

Mis de kans niet om zelf achter het stuur te zitten tijdens exclusieve proefritten. Profiteer bovendien van speciale actieprijzen en aantrekkelijke Sepp-subsidies op zowel koop als lease van de Kia EV6 en Kia Niro EV. Ontdek ook ons assortiment scherp geprijsde EV-occasions met occasion Sepp-subsidie van € 2000.

Waarom blijven betalen voor hoge brandstofkosten als u nu kunt genieten van betaalbaar elektrisch rijden!

  • Rijd nu voordelig in de Kia Niro EV voor een actieprijs vanaf €37.045 of exclusieve Private Lease actie vanaf €399 p.m.
  • Stap nu in de Kia EV6, de ultieme elektrische crossover en Car of the Year, voor een speciale actieprijs vanaf €40.545 of Private Lease vanaf €439 p.m
  • Ontdek de gloednieuwe elektrische Kia EV9, uitgeroepen tot Luxury Car of the Year 2024, een SUV die uitblinkt in zowel prestaties als duurzaamheid

Waarom elektrisch rijden bij Kia Kooijman?

Ons toegewijde team staat paraat om al uw vragen over elektrisch rijden te beantwoorden. Van actieradius tot laadsnelheid, laadinfrastructuur, onderhoudskosten, subsidies en meer. Leer alles over geavanceerde batterijtechnologie, diverse oplaadopties en ervaar de unieke rijervaring die elektrisch rijden te bieden heeft.

Bezoek ons tijdens Electric Drive Expo Dagen

Mis deze kans niet om de toekomst van mobiliteit te ervaren. Kia Kooijman nodigt autoliefhebbers en geïnteresseerden uit om ons te bezoeken tijdens de Electric Drive Expo dagen. Voor meer informatie of het plannen van een proefrit, neem gerust contact met ons op. Maak elektrisch rijden een realiteit en ontdek de innovatie die Kia te bieden heeft.

Openingstijden Electric Drive Expo Dagen

  • Vanaf donderdagavond 26 oktober:
    *Alleen 18-20 uur Kooijman Tiel, Kooijman Utrecht en Kooijman Naarden 

  • Vrijdag 27 oktober:
    8.30-18.00 uur alle vestigingen
  • 18-20 uur Kooijman Vianen, Kooijman Zeist, Kooijman Houten, en Kooijman IJsselstein
  • Zaterdag 28 oktober:
    8.30-17.00 uur alle vestigingen

Actievoorwaarden: De genoemde actieprijzen zijn inclusief €2950 SEPP subsidie, gelden voor Private Lease alleen de eerste 48 maanden en zijn voor nieuwe auto's. Looptijd 60 maanden en 10.000 km p.j.. Informeer bij Kooijman Autogroep naar de actievoorwaarden betreft de uiterste kentekenaanvraag en uiterste registratie. Getoond model kan afwijken van de beschreven uitvoering. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.