Toyota Prius: Groenste Auto 2024

Body

Ontdek de Toyota Prius, uitgeroepen tot de groenste auto van 2024 volgens ACEEE, dankzij zijn gestroomlijnde ontwerp en efficiënte plug-in hybride aandrijflijn. ACEEE's beoordeling omvat de volledige levensduur van auto's, waardoor de Prius als duurzame winnaar naar voren komt

Ontdek de echte groene kracht: Toyota Prius, uitgeroepen tot 'De Groenste Auto van 2024'

De Groenste Auto van 2024: Toyota Prius met Plug-in Hybride Aandrijflijn

Ontdek waarom de Toyota Prius met plug-in hybride aandrijflijn door ACEEE is bekroond als de groenste auto van 2024. Van gestroomlijnd ontwerp tot efficiënt brandstofverbruik - de Prius staat bovenaan.

Duurzaamheid over de hele levensloop: ACEEE's beoordelingscriteria

Lees meer over het ACEEE-onderzoek dat verder gaat dan de rij-uitstoot en de volledige levenscyclus van auto's, inclusief demontage, beoordeelt. Ontdek waarom de Toyota Prius als winnaar uit de bus kwam.

Milieubewuste keuzes:  Top 10 groene auto's

De top 10 milieuvriendelijke auto's, inclusief elektrische voertuigen in deze top 10 vallen onder ander de de Lexus RZ 300, Mini Cooper Electric,  Nissan Leaf,  Toyota bZ4X en Kia EV6. Maar ook hybride modellen zonder stekker verdienen een plek in de lijst.4. Vooruitstrevend in duurzaam autorijden
Ontdek hoe we een breed scala aan milieuvriendelijke auto's aanbieden, waaronder de bekroonde Toyota Prius. Duurzaamheid is de toekomst.