Kooijman Autogroep schittert opnieuw als Kia Topdealer van 2024

Body

Het is met grote vreugde en trots dat wij de nummer 1 Kia Topdealer Award 2024  in de categorie grote dealers in ontvangst mogen nemen tijdens de bijeenkomst van Kia dealers in Hilverbeek. Deze onderscheiding, toegekend aan Kooijman Autogroep, Dit is een fantastische herhaling van ons succes van 2023 en eerdere jaren!

We zijn in super trots  om te delen dat Kooijman Autogroep opnieuw de felbegeerde Kia Topdealer Award 2024 in de categorie grote dealers heeft gewonnen tijdens de recente bijeenkomst in Hilvarenbeek. Dit is een fantastische herhaling van ons succes in 2023 en voorgaande jaren!

Bij Kooijman Autogroep draait alles om persoonlijke aandacht, eerlijkheid en het overtreffen van verwachtingen. Gert Kooijman en zijn medewerkers, de drijvende kracht achter ons succes, deelt zijn enthousiasme: "Ons team werkt elke dag hard om de belofte waar te maken en de beste mobiliteitsprovider van Midden-Nederland te zijn. Deze erkenning is niet alleen voor mij, maar voor ons hele team en onze klanten en het voelt geweldig!"

De Kia Topdealer Award is een symbolische bekroning op ons werk, mogelijk gemaakt door de onmisbare steun van onze geweldige klanten en toegewijde medewerkers. Onze toewijding aan uitstekende service weerspiegelt zich in de tevredenheid van klanten, de kwaliteit van onze voertuigen en de algehele ervaring van het kopen van een auto. Klantbeoordelingen en feedback zijn voor ons de drijvende kracht om continu te streven naar verbetering.

Gert Kooijman onderstreept ook de betrokkenheid van het hele team: "Als familie beschouwen we Kia Nederland, onze klanten en medewerkers als partners in ons succes. Deze Topdealer Award is een eerbetoon aan onze gezamenlijke inspanningen, en we zijn ontzettend dankbaar!"

Beoordeling

De jaarlijkse Kia-dealerbeoordeling benadrukt dat we niet alleen uitblinken in verkoop, maar ook in de service die we bieden.
De beoordeling omvatte een grondige evaluatie van onze afdelingen Verkoop en After-Sales, waarbij niet alleen de verkoopaantallen, maar ook de klantenservice centraal stond. Het feit dat Kooijman Autogroep zich positief heeft onderscheiden, plaatst ons tussen de best presterende Kia-dealers wereldwijd!

Namens het complete team van Kooijman Autogroep willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het behalen van deze prestigieuze onderscheiding. We kijken uit naar de voortzetting van ons streven naar het beste en het bieden van de beste mobiliteitsservice aan onze gewaardeerde klanten.

 

Kooijman autogroep nummer 1 nederland kia top dealer award 2024

"Bij Kooijman Autogroep draait alles om de klant. De Kia Topdealer Award 2024 is niet alleen een erkenning voor onze prestaties, maar vooral een bevestiging dat onze klanten op de eerste plaats komen. Dank aan onze gewaardeerde klanten voor hun vertrouwen en partnerschap."