Kooijman Autogroep sponsort Vakantie Doe Dagen in Vianen: Een geweldig festijn voor kinderen!

Body

"Ontdek de Vakantie Doe Dagen in Vianen, een geweldig evenement voor kinderen van 6-12 jaar. Kooijman Autogroep maakt dit festijn mogelijk!"

Ben je klaar voor een onvergetelijke zomervakantie-ervaring voor je kinderen? Kooijman Autogroep is trots om de Vakantie Doe Dagen in Vianen te sponsoren, een bruisend festijn dat plaatsvindt in samenwerking met de buurtvereniging BOM Vianen. Dit evenement, dat al sinds 2018 plaatsvindt, biedt kinderen van 6-12 jaar de kans om zich helemaal uit te leven op het terrein van Wijkcentrum Monnikenhof. En het beste van alles? Het staat open voor alle kinderen, zonder onderscheid te maken!

Wat gebeurt er allemaal op de Vakantie Doe Dagen BOM Vianen?

De Vakantie Doe Dagen zitten boordevol opwindende activiteiten die de creativiteit en energie van kinderen stimuleren. Het hoogtepunt van het evenement is het bouwen van hutten. Kinderen kunnen hun eigen unieke onderkomen creëren met pallets en deze vervolgens versieren met allerlei materialen, zoals dekzeilen, lappen, tafelkleedjes, zelfgemaakte schilderijtjes of naambordjes.

Naast het bouwen van hutten zijn er tal van andere creatieve en sportieve activiteiten. Kinderen kunnen zich ontspannen in de (voor-)leestent, textiel knutselen, kleuren en schilderen, en bij warm weer bieden de watersproeiers verkoeling.

Op de laatste dag: Een bijzondere ervaring!

Op de laatste dag van de Vakantie Doe Dagen is er iets speciaals gepland. !

Wie mag er meedoen?

De Vakantie Doe Dagen zijn bedoeld voor kinderen uit Vianen in de leeftijd van 6-12 jaar. We hebben plaats voor maximaal 150 enthousiaste deelnemers. Als ouder wordt er een vrijwillige bijdrage in de kosten gevraagd, zodat we dit geweldige festijn toegankelijk kunnen maken voor iedereen.

Kom naar de Vakantie Doe Dagen en maak herinneringen voor het leven!

Voeg deze geweldige vakantie-ervaring toe aan je kalender en zorg ervoor dat je kinderen de tijd van hun leven hebben tijdens de Vakantie Doe Dagen in Vianen. Kooijman Autogroep is er trots op dit fantastische evenement te sponsoren en de vakantie magisch te maken voor alle deelnemende kinderen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen!

Let op: Inschrijvingen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent! Bezoek onze website voor meer informatie en meld je aan om deel te nemen aan dit geweldige festijn.

Kooijman Autogroep is er trots op vriend van de Vakantie Doe Dagen te zijn en gemeenschapsinitiatieven zoals deze te ondersteunen. We kijken uit naar een zomer vol plezier en avontuur voor alle kinderen van Vianen!

Disclaimer: Dit bericht is opgesteld op basis van informatie over de Vakantie Doe Dagen in Vianen tot en met september 2021. Controleer de actuele details en beschikbaarheid op de officiële website van het evenement.