Vervangend vervoer bij Toyota en Kia Kooijman 

Wanneer uw auto voor reparatie of onderhoud in de werkplaats staat snappen wij dat het prettig is om uw vrijheid te behouden. Daarom bieden wij uitkomst met vervangend vervoer. Let op: om beschikbaarheid te garanderen vragen wij u om op tijd aan te geven of u vervangend vervoer nodig heeft.

Ontdek de voordeligste prijzen in de regio!

Als klant van Toyota Kooijman of Kia Kooijman weet u dat wij veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht, deskundige service en duidelijke prijsafspraken. Zo weet u bij ons altijd precies waar u aan toe bent. Aangezien ook wij onze kosten zien stijgen, zijn wij (helaas) genoodzaakt de nodige maatregelen nemen. Per 1 januari 2023 vragen wij dan ook bij alle Kooijman vestigingen een vergoeding voor vervangend vervoer bij onderhoud en/of reparatie. Kooijman blijft hierin echter de voordeligste in de regio.

Kooijman leenauto of elektrische fiets

Wanneer uw auto voor reparatie of onderhoud naar de werkplaats moet, wilt u natuurlijk graag mobiel blijven. Daarom zorgt Kooijman altijd voor voordelig vervangend vervoer. U heeft bij ons altijd de keuze uit verschillende leenauto’s en u neemt er al eentje mee vanaf € 19,95 per dag.
Vanaf het voorjaar staan er ook nog elektrische leenfietsen voor u klaar. Hiervoor betaalt u slechts € 6,50 per dag.* Wat er sowieso altijd voor u klaarstaat is een heerlijk kopje koffie. Graag tot ziens!

Vervangende auto

  • Prijs per dag                   :    v.a. € 19,95 incl. 100 km, daarna € 0,15 per extra km.
  • Afkoop eigen risico       :   € 18,15 per dag. 
  • Brandstofkosten            :   eigen rekening (o.b.v. ‘vol mee/vol terug’-principe*)
  • Uitbesteden aftanken  :  € 6,50.

Electrische Leenfiets

  • Prijs per dag: € 6,50

Om beschikbaarheid van uw voorkeur vervangende vervoer te garanderen, vragen wij u om tijdig uw voorkeur aan te geven.

Uitbesteden aftanken
Heeft u geen tijd om de auto af te tanken? Geen probleem, dan doen wij dat voor u! Voor € 6,50 levert u onbekommerd het voertuig weer in, dit is exclusief de brandstofkosten.

Afkoop eigen risico
Wij bieden de mogelijkheid tot afkoop mogelijkheid eigen risico voor een bedrag van €18,15 per dag.  Met deze regeling daalt het eigen risico van € 750 naar € 0 

Maatwerk onderhoud

Toyota servicebeurten en Kia onderhoudsbeurten zijn verplicht om uw garantie en zekerheid van lage autokosten te behouden. Net als de gratis Toyota Pechhulp en Kia Internationale Wegenhulp KIW die we bij de juiste onderhoudsbeurt aanbieden.
Als het gaat om Toyota servicebeurten bieden we sinds kort meer maatwerk. Was er voorheen alleen sprake van een kleine of grote onderhoudsbeurt, tegenwoordig zijn er meer service opties. Zo heeft u nu de keuze uit verschillende soorten onderhoudsbeurten en/of reparaties. Elk met vaste tijd- en prijsafspraken, passend bij elke gereden kilometer van uw auto.

Maak een afspraak

Wilt u een reparatie laten uitvoeren of is uw auto toe aan een APK of onderhoudsbeurt? Plan meteen een afspraak in bij uw dichtstbijzijnde Kooijman vestiging. Wij staan voor u klaar.