Top Dealer Award 2013

Lissabon / Vianen, januari 2014 – Kooijman Autogroep is voor het derde jaar op rij benoemd tot Kia Top Dealer van Nederland. De tien best presterende Kia-dealers uit Nederland hebben deze prestigieuze titel ‘Top Dealer van het jaar’ gekregen. Bovenop deze bijzondere benoeming is de Kooijman Autogroep tevens door Kia Motors Europa benoemd tot Top-10 dealer van Europa en dingt de autogroep eind deze maand in Australië ook nog mee om beste Kia dealer ter wereld te worden.

“Het succes van Kia stoelt op drie peilers: een modern en zeer aantrekkelijk modelaanbod, de unieke 7-jaar garantie en een sterke dealerorganisatie,” aldus Lean Verstoep van Kia Motors Nederland. “Wanneer je je dan ook nog eens weet te onderscheiden in zo’n sterke groep is dat een bewijs van kwaliteit en optimale inzet. Ik feliciteer de heer Gert Kooijman en zijn medewerkers van harte met deze welverdiende onderscheiding.”

Iedere Kia-dealer wordt in de loop van het jaar onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar vooral naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna. Kia-dealer Kooijman Autogroep in Vianen, Utrecht en Tiel heeft zich daarbij onderscheiden als top presterend automobielbedrijf en schaart zich daardoor niet alleen tot de beste dealers van Nederland, maar ook nog eens bij de tien beste Kia-dealers in heel Europa.

Op 10 januari jongstleden ontving Kooijman Autogroep directeur Gert Kooijman naast de “Kia Top Dealer Award”, en de “Kia Platinum Award” ook de prestigieuze titel “Global Prestige Dealer”. Kooijman Autogroep mocht deze prijs in ontvangst nemen vanwege het verlenen van één van de hoogste serviceniveaus, het aantal verkopen en overige standaarden die voor een Kia dealer vereist zijn in Europa. Daarnaast wordt eind deze maand in Australië tijdens de Australian Open, waarvan Kia Motors Worldwide hoofdsponsor is, bekend gemaakt welke dealer de beste Kia dealer van de wereld is.

Kia topdealer award 2013