Top Dealer Award 2018

Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van Kia Motors Nederland op woensdag 13 december 2017 is Kia Kooijman uitgeroepen tot Kia Topdealer 2018!

Deze titel weet Kia Kooijman als sinds 2011 in de wacht te slepen. Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeelt. Niet alleen op sales aantallen, maar ook op het gebied van technische dienstverlening, de service vanaf de aanschaf van een nieuwe auto en de persoonlijke aandacht. Ook voor dit laatste is Kia Kooijman diverse malen bekroond.

Wij bieden klanten een uitgebreid en compleet service palet en naast de uitstekende service biedt Kia bij elke nieuwe auto ook nog eens de zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis internationale wegenhulp.

Op woensdag 14 februari heeft Camiel van Meeteren namens Kia Motors Nederland de Topdealer Awards, die bij deze prestigieuze titel verbonden zijn, persoonlijk aan Gert Kooijman overhandigd. Ook de Kia vestingen Tiel, Utrecht en Naarden hebben een bezoek gekregen.

top dealer award 2018