Top Dealer Award 2020

Kia Kooijman gevestigd in Vianen, Tiel, Utrecht en Naarden sleept deze titel als sinds 2011 ieder jaar opnieuw in de wacht. Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeelt. Niet alleen op verkoopaantallen, maar ook op het gebied van technische dienstverlening, de service vanaf de aanschaf van een nieuwe auto en de persoonlijke aandacht richting de klant. Wanneer je je daarin weet te onderscheiden, is dat een bewijs van kwaliteit en optimale inzet. Een prachtige en welverdiende onderscheiding.

Kooijman gaat voor maximale klantentevredenheid

Kia heeft een stabiele plaats verworven in de top 10 bestverkopende merken. Ons modelprogramma wordt voortdurend vernieuwd en gemoderniseerd, de technologische ontwikkelingen voltrekken zich in een rap tempo waardoor ons merk ook op technologisch gebied – o.a. wat betreft brandstofverbruik en duurzaamheid – een vooraanstaande positie inneemt.

Momenten van persoonlijk contact met onze klanten zijn in het huidige digitale tijdperk schaars. Het is dus van groot belang dat wij tijdens deze contactmomenten de verwachtingen van de klant blijven overtreffen en een goede indruk achterlaten. Onze vakmensen nemen graag de tijd om alle mobiliteitswensen van klanten optimaal in te vullen.

De Topdealer Award wordt gemeten aan de hand van klanttevredenheid over zowel onze technische dienstverlening in de werkplaats, als verkoop van nieuwe auto’s door middel van beoordelingen, feedback en reviews van onze klanten. Aan de hand van deze top resultaten hebben wij ons wederom weten te onderscheiden en zijn wij ook dit jaar weer uitgeroepen tot Kia Top Dealer van Nederland, aldus Gert Kooijman.

Natuurlijk doen wij dit als Kia Kooijman team niet alleen. Wij zijn onze klanten dan ook ontzettend dankbaar voor het ontvangen van deze Topdealer Award!

top dealer award 2020