Aygo X rood

Aygo X

Rijklaar vanaf
€18.595
Private lease p.m. vanaf
€265

Ontdek de Toyota Aygo X

Ontdek de Toyota Aygo X, dé hipste cross-over. De Aygo X wordt nu al gezien als de hipste SUV cross-over in dit formaat, en is gemaakt voor het moderne leven in de stad. Met zijn verhoogde carrosserie, zijn hoge zitpositie en uitgesproken design zou dit wel eens dé auto van 2022 kunnen worden.

Maar liefst 10 jaar garantie
Compacte Cross-over
Standaard 17 inch lichtmetalen velgen
Image
Aygo X Standaard

Aygo X Standaard

 • Led dagrijverlichting
Toon meer Toon minder
Image
Aygo X Play

Aygo X Play

 • Apple CarPlay & Android Auto
 • 7’’ multimediasysteem met USB, DAB+ en 4 speakers
 • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar 
 • Parkeerhulpcamera achter
Toon meer Toon minder
Image
Aygo X First

Aygo X First

 • Airconditioning, climate control
 • 17” lichtmetalen velgen ‘design First’
 • Privacy glass, achter
 • LED koplampen
Toon meer Toon minder
Image
Aygo X Envy

Aygo X Envy

 • 18’’ lichtmetalen velgen ‘design Envy’
Toon meer Toon minder
Image
Aygo X Limited

Aygo X Limited

 • •    18’’ lichtmetalen matzwarte velgen ‘design Limited’
Toon meer Toon minder
Rode Aygo X met straatbeeld

Toyota 10 jaar garantie

Uniek! Toyota heeft de primeur in autoland: De Toyota Relax 10 jaar garantie. Hiermee zal je jarenlang zorgeloos rijden zoals je gewend bent van het betrouwbare Toyota! Een hoge betrouwbaarheid en een uitgebreide garantie zijn de krachtpunten waarmee Toyota zich als automerk echt weer onderscheid.

Twee keer de aygo x in rood en beige

De nieuwe Toyota Aygo X

De nieuwe Aygo X is een vernieuwde versie van de eerdere uitgebrachte Aygo. De Aygo X (‘de X spreekt u uit als Cross’) is een stuk breder en hoger, vooral als u hem vergelijkt met zijn voorganger. Ook beschikt de Aygo X over wielen die groter dan gemiddeld zijn. Onder de standaard uitvoering staan al wielen van 17-inch, onder alle andere uitvoeringen zelfs 18-inch! Normaal zegt men: hoe groter de wielen, hoe minder het rijcomfort, maar dat is niet helemaal waar. Hierin gaat het vooral om de breedte van de banden, en deze zijn in het geval van de Aygo X niet breder gemaakt. Hierdoor dienen de banden vooral als eyecatcher van de toch al opvallende Aygo X.

Flex Autolease

Toyota Aygo X private lease

Voordelig een nieuwe Toyota Aygo X private leasen voor een vast laag maand bedrag kan bij Flex Autolease. Onze Toyota lease aanbiedingen lopen van 24, 36, 48 tot 60 maanden.  Alles is inbegrepen in het vaste lage maandbedrag, u hoeft alleen nog maar te tanken.

Meer weten over het private leasen van de Toyota Aygo X?
Bekijk hier de uitvoeringen. Staat uw uitvoering er niet tussen? Dien bij Flex Autolease een verzoek in en bekijk de mogelijkheden!

beige aygo x

Toyota Aygo X financial lease

De Toyota Aygo X kunt u financial leasen. De Toyota Aygo X betaald u in maandelijkse termijnen terug. Gedurende de tijd bent u de economische eigenaar van de Toyota Aygo X. Dit betekent dat de verzekering, reparaties en onderhoud in uw eigen hand ligt. Nadat de financial lease overeenkomst is afgelopen bent u eigenaar van de Toyota Aygo X.

Meer weten over Financial leasen?