Kia APK € 29,95


APK BIJ KOOIJMAN AUTOGROEP

Heeft uw auto een APK nodig? Kooijman Autogroep is een erkend keuringsstation in Vianen, Tiel, Utrecht en Naarden. Onze professionele service en persoonlijke aandacht dragen bij aan de vertrouwde kwaliteit van Kooijman Autogroep. 

Maak direct een afspraak met onze werkplaats.

Voordelen van APK bij Kooijman

Altijd een vaste lage prijs van slechts € 29,95 all-in of gratis bij een onderhoudsbeurt! (excl. afmeldkosten)

U kunt blijven wachten tot de APK is uitgevoerd

Altijd binnen 3 dagen terecht

Erkend keuringsstation met kundige specialisten

Gemakkelijk afspraak inplannen

 Kosteloos bij een grote onderhoudsbeurt (exclusief afmeldkosten)

Wat is een APK?

Als Kia specialist keuren wij uw auto altijd vakkundig. Bij een APK wordt voornamelijk naar verkeersveiligheid gekeken. Naast verkeersveiligheid wordt uw auto gekeurd op milieueisen en registratie. Zo mag uw auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. De RDW (Rijksdienst Wegverkeer) kan de punten ieder jaar aanpassen, maar in de basis blijft deze gelijk.

Naast de keuring voor uw auto kunnen wij eventuele reparaties of ander onderhoud die tijdens de keuring aan het licht komen, direct voor u verzorgen. Wij beschikken namelijk over originele, betrouwbare en betaalbare auto onderdelen.

Wanneer is uw auto toe aan APK?

Indien uw auto na 1 januari 2005 voor het eerst is toegelaten dan hoeft uw auto pas na 4 jaar voor het eerst gekeurd te worden. Als uw auto op diesel of gas rijdt, dan dient u uw auto echter na 2 jaar voor het eerst te laten keuren. U ontvangt ruim voor de keuringsdatum een bericht van ons als dealer en van de RDW wanneer uw auto een APK nodig heeft.

U kunt dit ook zelf controleren via de RDW kenteken check.

RDW Kentekencheck

APK in combinatie met een onderhoudsbeurt

Een algemene periode keuring  is een momentopname en vooral gericht op de verkeersveiligheid. En vervangt niet het reguliere onderhoud aan uw auto, en daarom is regelmatig onderhoud volgens schema aan uw auto noodzakelijk. U kunt de APK gemakkelijk combineren met een onderhoudsbeurt, de keuring is zelfs kosteloos i.c.m. een onderhoudsbeurt! (excl. afmeldkosten)

Lees meer over onderhoud aan uw auto.

APK afspraak inplannen bij uw Kooijman vestiging
Kooijman Autogroep