exclusieve rijtest Kia EV9

Body

Ontdek de exclusieve rijtest van de Kia Kooijman EV9! Frank, de enige Nederlandse autojournalist, reisde naar Zuid-Korea voor een unieke ervaring met deze volledig elektrische zevenzitter.

Ontdek de exclusieve rijtest van de fonkelnieuwe EV9: Frank, de enige Nederlandse autojournalist, reisde af naar Zuid-Korea voor een unieke ervaring met deze volledig elektrische zevenzitter. Lees snel verder om te ontdekken of deze auto net zo bijzonder is als beloofd!

Benieuwd naar de onthullende rijervaring en alles wat Frank te zeggen heeft over de EV9? Bij Kia Kooijman hebben we alle details voor je klaarstaan. Bekijk zijn video en laat je verrassen door de innovatie, het design en de kracht van deze exclusieve SUV.

Wacht niet langer, de toekomst van mobiliteit wacht op je! Ontdek de EV9 en ervaar zelf de opwindende sensatie van elektrisch rijden. Bij Kooijman staan we klaar om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met deze bijzondere zevenzitter. Mis deze unieke kans niet en kom langs voor een onvergetelijke proefrit