Missie en Visie Kooijman Autogoep

Bij Kooijman Autogroep is onze missie om u als klant te voorzien van de allerbeste mobiliteitsoplossingen met persoonlijke aandacht als ons kenmerk. Onze visie is om een betrouwbare mobiliteitspartner te zijn, waar klanttevredenheid centraal staat. Met ons team van betrokken medewerkers en een breed scala aan merken en mobiliteitsproducten streven we ernaar om een zorgeloze en plezierige ervaring te bieden bij alles wat met uw auto en mobiliteit te maken heeft. Onze slogan "Persoonlijke aandacht telt" maakt het verschil en vat onze bedrijfscultuur perfect samen en we streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen op basis van vertrouwen en professionaliteit.

Bij Kooijman Autogroep draait alles om onze medewerkers en klanten. Onze missie is om de nummer 1 te worden in klantentevredenheid. We streven ernaar om uit te blinken in klantenservice, waarbij we altijd de behoeften en wensen van onze klanten centraal stellen. We willen de juiste mobiliteitsoplossingen bieden die aansluiten bij de wensen van onze klanten, met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie. Onze unieke aanpak stelt ons in staat om positieve verandering in mobiliteit te bevorderen, terwijl we ons blijven inzetten om onze klanten tevreden te stellen en hen een uitzonderlijke ervaring te bieden.

De missie van Kooijman Autogroep is om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden bij elke stap van het proces van aanschaf tot onderhoud van hun voertuig. Wij streven ernaar om de meest betrouwbare en professionele partner te zijn voor alles wat met auto's te maken heeft, en om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden op basis van hun individuele behoeften en wensen.

Als Kooijman Autogroep zijn wij toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van producten en diensten, terwijl we ons inzetten voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Onze missie is om onze klanten, medewerkers en de maatschappij te dienen door het bieden van innovatieve en betrouwbare mobiliteitsoplossingen.

Bij Kooijman Autogroep is onze missie om u als klant te voorzien van de allerbeste mobiliteitsoplossingen met persoonlijke aandacht als ons kenmerk. Onze slogan "Persoonlijke aandacht telt" is meer dan alleen een uitspraak voor ons, het is de kern van onze bedrijfscultuur.

Als mobiliteitspartner bieden wij een breed scala aan producten, waarmee we aan de diverse behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinsauto, een luxe sedan of een stoere SUV, wij hebben de perfecte auto voor u.

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, bieden wij ook een uitgebreid scala aan totale mobiliteitsproducten en diensten. Denk hierbij aan lease- en financieringsmogelijkheden, verzekeringen, onderhouds- en reparatieservices, en mobiliteitsoplossingen op maat. Wij zijn er om u te ondersteunen in elke fase van uw mobiliteitsbehoeften.

Ons team van betrokken en goed opgeleide medewerkers staat altijd voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies en uitstekende service. We zijn trots op ons gemotiveerde team dat zich inzet om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een uitstekende klantbeleving te bieden.

Bij Kooijman Autogroep staat de tevredenheid van onze klanten centraal. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen op basis van vertrouwen, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Onze missie is om uw mobiliteitspartner te zijn en u een zorgeloze en plezierige ervaring te bieden bij alles wat met uw auto en mobiliteit te maken heeft.

De visie van Kooijman Autogroep, als mobiliteitspartner in Midden Nederland, is om de meest betrouwbare en klantgerichte keuze te zijn voor mobiliteitsoplossingen. Met onze slogan "Persoonlijke aandacht maakt het verschil" streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en diensten, waarbij we persoonlijke aandacht centraal stellen.

Onze visie is gebaseerd op vier belangrijke pijlers:

  1. Klanttevredenheid: We willen onze klanten tevreden stellen door hen de beste ervaring te bieden bij het kopen en onderhouden van een auto, met persoonlijke aandacht voor hun wensen en behoeften. We luisteren naar onze klanten en zorgen voor een op maat gemaakte en professionele benadering.

  2. Kwaliteit en betrouwbaarheid: We streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid in alles wat we doen, van de producten die we aanbieden tot de service die we verlenen. We werken alleen met gerenommeerde merken en zorgen voor vakkundig onderhoud en reparatie van voertuigen, met oog voor de persoonlijke wensen van onze klanten.

  3. Duurzaamheid: We zijn toegewijd aan duurzaam ondernemen en streven naar een groenere toekomst. We bieden duurzame mobiliteitsoplossingen, zoals elektrische en hybride voertuigen, en proberen onze impact op het milieu te minimaliseren door efficiënt energiegebruik en afvalbeheer, met persoonlijke aandacht voor een duurzamere levensstijl.

  4. Innovatie: We volgen de laatste ontwikkelingen in de autowereld op de voet en streven naar voortdurende verbetering en innovatie. We investeren in moderne technologieën en zetten ons in om onze klanten de nieuwste en meest geavanceerde mobiliteitsoplossingen te bieden, met persoonlijke aandacht voor innovatieve oplossingen.

Samengevat is onze visie om een vertrouwde en klantgerichte mobiliteitspartner te zijn die hoogwaardige producten en diensten levert, met persoonlijke aandacht als ons verschil. We streven naar tevreden klanten en een positieve bijdrage aan de samenleving en het milieu, met oog voor persoonlijke behoeften en wensen.