Autoschade

Auto schadeherstel

Een paaltje dat u over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg, een steentje tegen uw voorruit. Bovendien bestaat er ook een grote kans dat u door een ander wordt aangereden. Autoschade is nooit leuk, maar zelfs in zo’n geval kunt u terugvallen op onze uitstekende schadeservice.

SCHADE-HERSTEL IN EIGEN HAND

Kooijman heeft samenwerking met een eigen schade-herstelbedrijf; schadeherstelbedrijf Auto Schade Vianen.

Autoschade Vianen is per direct aangesloten bij de Focwa en werkt onder de vlag van Schadenet. De aansluiting bij het SchadeNet-keten is een bewuste keuze. Het stelt ons in staat om voor alle leasemaatschappijen en alle verzekeringsmaatschappijen de schade -en herstelwerkzaamheden aan alle merken te mogen verrichten.

U bent meer dan welkom om uw schade bij ons te laten herstellen, ook indien u niet all-risk verzekerd bent. Voor u als klant zijn er veel voordelen. Zo levert u uw auto in bij uw vertrouwde Kooijman vestiging en achter de schermen is uw auto in vertrouwde handen. Daarnaast staat aansluiting bij Schadenet garant voor kwalitatief hoogwaardig schadeherstel.

Kortom alles in één hand bij uw eigen vertrouwde Kooijman vestiging in Vianen, Tiel, Utrecht, Zeist, Naarden en Gorinchem!

AUTOSCHADE? UW AUTO WEER ALS NIEUW TERUG!

Deskundig autoschadeherstel is vakwerk. En maatwerk. Elke schade is weer anders. Daarom dient elke autoschade te worden hersteld door deskundige vakmensen. Bij Kooijman Autogroep bent u niet alleen verzekerd van service, maar ook van deskundigheid. U weet zeker dat ter vervanging uitsluitend originele merk onderdelen worden gebruikt. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van uw auto gegarandeerd.

RUITREPARATIE

Ook voor een ster of barst in uw voorruit kunt u terecht bij de Kooijman Autogroep. Uiteraard helpen wij ook met het invullen van de juiste gegevens voor uw verzekeraar.

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw Toyota of Kia. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw Toyota of Kia verminderen.

STEENSLAG, UITDEUKEN, PARKEERSCHADE, ETC.

Hoe zuinig u ook op uw auto bent, kleine beschadigingen zijn vaak niet te voorkomen. Schades die klein maar vaak kostbaar zijn. Bij Kooijman Autogroep kunt u dergelijke kleine schades snel en voordelig laten herstellen.
Een steentje tegen uw voorruit, een scheur of brandgaatje in de bekleding, een deuk in het portier. Allemaal kleine schades die u irriteren, maar die u vaak niet laat repareren. En dat is zonde, want met de huidige technieken is dit vaak makkelijker dan u denkt én tegen een zeer gunstig tarief.

U kunt in geval van schade altijd even langsrijden bij uw Kooijman vestiging. De schade contactpersoon kan de schade vervolgens ter plaatse beoordelen en een offerte voor u maken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Schade contactformulier

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.