Autoverzekering

De Kooijman Autopolis

Kooijman Auto Polis is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Kooijman Auto Polis bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd.

 

De voordelen Kooijman autopolis

 1. Een unieke aanschafwaarde garantie
  Bij totaal verlies door diefstal of schade van uw auto heeft u recht op de aanschafwaarde tot de einddatum zoals vermeld op het polisblad. Afhankelijk van de cataloguswaarde, de ouderdom en de tenaamstelling van het voertuig kan dit oplopen tot 5 jaar.
   
 2. Gratis rechtsbijstand
  Wij bieden op al onze autoverzekeringen standaard dekking voor rechtsbijstand.
 3. Direct toegang tot uw polisbescheiden
  Door de online acceptatie ontvangt u direct uw polisblad en groene kaart in uw e-mail. Dit houdt in dat u direct verzekerd de weg op gaat.

 4. Geen eigen risico
  Geen eigen risico indien u bij schade de auto laat repareren via Kooijman. Kooijman herstelt ook schade met originele onderdelen.

 5. Gratis vervangende auto
  Gratis vervangende auto tijdens schadereparatie door Kooijman.

 6. Tweede gezinsauto
  Heeft u samen met uw partner meerdere auto's? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om uw tweede auto mee te verzekeren. Onder bepaalde condities verzekert Kooijman Auto Polis uw tweede auto tegen dezelfde no-claimkorting als uw eerste auto.

Documenten Kooijman Autopolis

 

Pechhulpverzekering

 

Downloads Kooijman autopolis