Top Dealer Award 2017

” Kia Topdealer voor de zevende keer” Kia-dealer Kooijman Autogroep  bekroond met ‘Top Dealer Award 2017’

Amsterdam, januari 2017 – Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot ‘Top Dealer 2017’. Kia-dealer Kooijman Autogroep is een van deze winnende autobedrijven en ontving de bijbehorende award tijdens de Kia Dealer conferentie uit handen van Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

“Kia heeft een stabiele plaats verworven in de top 10 best verkopende merken. Dit succes is te danken aan een modern en veelzijdig modelaanbod, de onovertroffen fabrieksgarantie van 7 jaar en een sterke dealerorganisatie,” aldus Léan Verstoep. “Binnen deze dealerorganisatie hebben tien autobedrijven zich weten te onderscheiden als best presterende automobielbedrijven en mogen zich daarom ‘Top Dealer 2017’ noemen. Onze felicitaties gaan uit naar de heer Gert Kooijman van Kia-dealer Kooijman Autogroep met vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht en Naarden en zijn medewerkers.”

Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geëvalueerd. Naast de realisatie van de doelstellingen wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto, als in het traject van technische dienstverlening daarna. Kia-dealer Kooijman heeft zich hierin weten te onderscheiden, een bewijs van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers.

“Momenten van contact met onze klanten zijn relatief schaars. Het is dus van het grootste belang dat wij tijdens die contactmomenten een goede indruk achterlaten en de verwachtingen van de klant overtreffen”, aldus de heer Gert Kooijman van. “Wij bieden klanten een uitgebreid servicepalet en naast de uitstekende service biedt Kia bij elke nieuwe auto ook nog eens de zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis internationale wegenhulp.”

Kia topdealer award 2017