Nieuwste mijlpaal voor Toyota in Nederland:de anderhalf miljoenste verkochte Toyota is een Corolla Cross,

Body

De allereerste SUV gebaseerd op een van de meest verkochte auto's ter wereld: de Toyota Corolla. Mevrouw Melsen-Hensel  koos voor de Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid First Edition in de kleur Manhattan Grey metallic.

De anderhalf miljoenste Toyota die in Nederland is verkocht, is een Corolla Cross. Dit is de eerste SUV op basis van een van de bestverkochte auto’s ter wereld, de Toyota Corolla. De keuze van mevrouw Melsen-Hensel viel op een Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid First Edition in de kleur Manhattan Grey metallic. Het is haar vierde Toyota, na een Starlet, een Yaris en een goudkleurige Yaris Cross. De keuze voor de kleur was overigens een compromis met haar man: “Hij wilde een zwarte, ik wilde een witte. Het werd een grijze.”

De Corolla Cross is een veelzijdige SUV met een unieke uitstraling. De auto is voorzien van een krachtige hybride aandrijflijn die zorgt voor efficiënt en duurzaam rijden. De Corolla Cross heeft een stoer design en biedt een uitstekende wegligging. Met deze auto kan mevrouw Melsen-Hensel dan ook met een gerust hart op avontuur, bijvoorbeeld tijdens haar geplande rondreis door Scandinavië.

Bij zo’n bijzondere aflevering hoort natuurlijk een bijzonder cadeau. Mevrouw Melsen-Hensel krijgt daarom tien jaar gratis onderhoud en tien jaar garantie op haar Toyota Corolla Cross. Dat is nog eens zorgeloos rijden!

Wij van Kooijman Autogroep feliciteren mevrouw Melsen-Hensel van harte met haar aankoop en wensen haar veel plezierige en veilige kilometers toe in haar nieuwe Corolla Cross.