Private Lease actie - Corolla Cross

Vanaf € 519,- per maand

Op zoek naar een auto die jouw lifestyle perfect weerspiegelt? Kies dan voor de Toyota Corolla Cross. Deze stoere en stijlvolle SUV is uniek in zijn klasse en biedt de nieuwste technologie en innovatie.
Profiteer nu van onze Private Lease actie voor de Toyota Corolla Cross. Hiermee rijd u al vanaf € 519,- per maand in deze unieke auto.

Flexibiliteit met Private Flex Lease

Kiest u voor Private Flex Lease, dan bent u nog flexibeler in het gebruik van jouw auto. Na 12 maanden kunt u maandelijks uw contract opzeggen voor slechts €20 per maand extra. Zo bent u altijd verzekerd van de meest flexibele leaseconstructie. 

Corolla Cross

Reviews

Ik heb onlangs een Corolla Cross geleased en over het algemeen ben ik tevreden met mijn keuze. De leaseovereenkomst was redelijk en bood mij de mogelijkheid om in een nieuwe auto te rijden zonder een grote investering te hoeven doen. – Mark uit Tiel

Ik ben absoluut dol op mijn nieuwe Corolla Cross! Het is de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties. De auto ziet er prachtig uit met zijn gestroomlijnde ontwerp en opvallende grille. -Sarah uit Utrecht

Nieuwsgierig geworden?

Private Lease actie - Corolla Cross
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.