Over ons

Meer dan alleen een autodealer

Bedankt voor uw interesse in Kooijman Autogroep! Wij zijn sinds 1959 een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de autosector. Ons doel is om onze klanten te voorzien van kwalitatieve auto's en uitstekende service. Wat begon als een klein autobedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende autodealer met meerdere vestigingen in Nederland.

Bij Kooijman Autogroep hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en streven we ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden bij het kopen, leasen of onderhouden van uw auto. Onze ervaren monteurs staan klaar in onze moderne werkplaatsen om uw auto in topconditie te houden.

We zijn ook betrokken bij onze lokale gemeenschap en ondersteunen verschillende maatschappelijke initiatieven. Duurzaam ondernemen is een belangrijk aspect van ons bedrijf, en we proberen onze impact op het milieu zo veel mogelijk te minimaliseren.

Als officiële combi-dealer van Toyota en Kia kunt u bij ons rekenen op betrouwbare merken. We bieden concurrerende prijzen en professionele service. Onze persoonlijke aandacht staat voorop en we nemen graag de tijd om uw wensen te vervullen.

Onze inzet en toewijding hebben geleid tot diverse awards die we hebben gewonnen, waaronder de titel van beste Kia-dealer wereldwijd en de award voor de hoogste score in klanttevredenheid. We zijn trots op deze erkenning en blijven ons inzetten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Bij Kooijman Autogroep kunt u rekenen op kwalitatieve auto's, uitstekende service, ervaren monteurs, betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, duurzaam ondernemen, persoonlijke aandacht, deskundig advies, vriendelijke service, betrouwbare merken, concurrerende prijzen en diverse awards. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te helpen met uw mobiliteitsbehoeften. Neem gerust contact met ons op of bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie.

Top Dealer Kia 2023

KOOIJMAN WINNAAR KIA TOPDEALER AWARD 2023

Kooijman Autogroep Nummer 1 winnaar (in de categorie grote dealers) van de Kia Topdealer award 2023! 
Kooijman mag zich voor 2023 de beste Kia dealer van Nederland noemen.

'Persoonlijke aandacht, eerlijkheid , goed advies en de verwachtingen van de klant overtreffen is de sleutel tot ons succes, 'aldus Gert Kooijman. 'Ons team maakt waar en doet hetgeen we beloven richting de klant namelijk de beste mobiliteit provider van Midden- Nederland zijn. Deze waardering ontvang ik graag samen met onze medewerkers voor al hetgeen we dagelijks met elkaar doen. Dit is geweldig!'

Meer dan 60 jaar ervaring
Betrouwbare merken
Persoonlijke aandacht

Vestigingen

Image
Kooijman Vianen foto pand

Kooijman Vianen

Toyota | Kia
Stuartweg 5-7 4131 NH Vianen
Image
Kia Tiel

Kooijman Tiel

Toyota | Kia
Marconistraat 23 4004 JM Tiel
Image
Kooijman Utrecht pand ingang

Kooijman Utrecht

Toyota | Kia
Meijewetering 39 3543 AA Utrecht
Image
kia Naarden pand

Kooijman Naarden

Kia
Amsterdamsestraatweg 23 1411 AW Naarden
Image
kooijman zeist pand

Kooijman Zeist

Toyota | Kia
Blanckenhagenweg 12-14 3712 DE Huis Ter Heide
Image
Kooijman Gorinchem

Kooijman Gorinchem

Toyota
Avelingen-West 4 4202 MS Gorinchem