Kooijman winnaar Kia Topdealer Award 2023

Body

Kooijman Autogroep mag zich ook in 2023 beste Kia Dealer van Nederland noemen!

Kooijman Autogroep Nummer 1 winnaar (in de categorie grote dealers) van de Kia Topdealer award 2023 en mag zich ook voor 2023 weer de beste Kia dealer van Nederland noemen.

"Persoonlijke aandacht, eerlijkheid , goed advies en de verwachtingen van de klant overtreffen is de sleutel tot ons succes, 'aldus Gert Kooijman. 'Ons team maakt waar en doet hetgeen we beloven richting de klant namelijk de beste mobiliteit provider van Midden- Nederland zijn. Deze waardering ontvang ik graag samen met onze medewerkers voor al hetgeen we dagelijks met elkaar doen. Dit is geweldig!"

De Kia Topdealer Award is en blijft een kroon op ons werk.

Natuurlijk doen wij dit als Kooijman team niet alleen! Deze prijs wordt onder andere gemeten via de klantentevredenheid van onze werkplaatsservice en verkoop, kwaliteit en aanschaf van een auto, en door middel van beoordelingen, feedback en reviews van onze klanten. Zo maken wij ons telkens beter. Aan de hand van deze geweldige resultaten heeft Kia Kooijman Autogroep zich weten te onderscheiden.

‘Wij, als familie zijn Kia Nederland, onze klanten en medewerkers dan ook ontzettend dankbaar voor het ontvangen van deze Topdealer Award!'

Nogmaals onze hartelijk dank!

Namens het hele Team van Kooijman Autogroep!

kia kooijman beste kia dealer Nederland