Toyota
C-HR

Toyota C-HR de zuinige Cross-over

C-HR. Al vanaf het moment dat dit model werd aangekondigd was duidelijk dat er iets unieks stond te gebeuren.. De nieuwe C-HR is een echte game changer! Deze ultieme mix van design en technologie brengen spanning naar de middenklasse.

Coupe High Rider

De C-HR is een vernieuwde speler in het cross-over segment. Een auto die er echt uitziet alsof deze zo van de tekentafel komt! Zo blijft dit model echt trouw aan de eigenschappen van de concept car. Verkrijgbaar van 1.2 Turbo tot aan hybride. Deze auto is daadwerkelijk haalbaar.

De Toyota C-HR
Ook leverbaar in hybride

Nu voor €25.895,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 Interieur en veiligheid

Het stijlvolle en met hoogwaardige materialen afgewerkte interieur is al even bijzonder als het exterieur. Omgeven door luxe en comfort, terwijl u door de hoge zitpositie een uitstekend zicht heeft op de weg. Tegelijkertijd biedt de bagageruimte meer dan genoeg plek voor zorgeloze vakanties en andere activiteiten met het gezin.

Behalve stijlvol is de Toyota C-HR ook uitzonderlijk veilig. Hij beschikt standaard over Toyota Safety Sense, met alle actieve en passieve hulpsystemen.

Hybrid en Turbo

De zuinige 1.8 liter benzinemotor werkt samen met een lichtgewicht en compacte elektromotor. Het resultaat: een indrukwekkend laag brandstofverbruik en aansprekende prestaties. U kunt voortaan langer gebruikmaken van de EV (Electric Vehicle) modus, waarmee u geniet van fluisterstil rijcomfort.

De krachtige en zuinige 1.2 Turbo benzinemotor benadrukt het sportieve karakter van de nieuwe Toyota C-HR. Met een hoog trekgewicht van maximaal 1.300 kg* en leverbaar met handgeschakelde én automatische transmissie is de Toyota C-HR 1.2 Turbo de ideale reispartner.

Alle uitvoeringen

Op zoek naar een (lease)auto die voldoet aan uw wensen? Een droombolide als deze is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een zuinige auto die stijl en sportiviteit uitstraalt.

Het spreekt voor zich dat deze nieuwe cross-over op technisch gebied aan alle verwachting voldoet.  Benieuwd naar alle uitvoeringen met bijbehorende prijzen? Bekijk de prijslijst onderaan deze pagina.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep