Toyota
Corolla Touring Sports

Corolla Touring Sports

De nieuwe Corolla Touring Sports blinkt uit in design, efficiency en rijplezier. En hij is leverbaar met twee verschillende hybrid aandrijflijnen: een 1,8 liter hybrid en een 2,0 liter High Power Hybrid. Welke van de twee u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een soepele, zichzelf opladende hybrid aandrijflijn die kracht combineert met zuinigheid. Zo is de Corolla klaar voor al uw avonturen.

Meer plezier dan ooit

Geniet van de auto die autorijden weer leuk maakt. U merkt ’t direct als u achter het stuur zit: dankzij het stijlvolle interieur, de uitstekende wegligging en stabiliteit beleeft u meer plezier dan ooit…

Bekijk hier alle acties >

Meer plezier dan ooit
Toyota Corolla Touring Sports

Nu voor €24.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

De bestverkochte auto ter wereld

De Corolla is een icoon. En al jaren de best verkochte auto ter wereld. Dus dit compleet nieuwe model gaat gegarandeerd een glanzende toekomst tegemoet.

Corolla Touring Sports Business Edition

De Corolla Business Editions zijn voorzien van alle zakelijke features die u nodig hebt én de nieuwste hybride technologie. Hij is standaard voorzien van een premium interieur, een navigatiesysteem en de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. Hierdoor rijdt u heel relaxed en met een lage CO2 uitstoot naar de zaak of naar een klant. U rijdt de Corolla Touring Sports vanaf € 24.995,- of € 169,- netto bijtelling.

Aangenaam ontspannen

Het interieur van de nieuwe Corolla is ontworpen voor uw comfort. Sportstoelen bieden optimale steun zodat u ook tijdens lange ritten comfortabel zit. De positie achter het stuur is heel natuurlijk en helpt zo vermoeidheid tegen te gaan. Met uw handen op het stuur bedient u snel en gemakkelijk infotainment en audio.

Slim en praktisch

Als Touring Sports biedt de Corolla met 598 liter bagage de ruimte die u nodig heeft. De passagiers achterin zitten net zo comfortabel als de mensen voorin. Dankzij de royale bagageruimte met verstelbare laadvloer, de handige zijvakken en de makkelijk neerklapbare achterbank kunt u heel veel meenemen. Schuift u uw voet onder de achterbumper? Met de handsfree kicksensor opent de kofferbak zich vanzelf.

Next level veiligheid

Elke Toyota Corolla beschikt standaard over Toyota Safety Sense. Dit unieke veiligheids-systeem bestaat uit een compleet arsenaal aan functies die het rijden gemakkelijker maken en waken over uw veiligheid en die van uw passagiers.

Next level veiligheid

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Corolla Touring Sports

Kooijman Autogroep