Toyota
Corolla Touring Sports

ACTIE: Nu vanaf €404,- Private FlexLease per maand! (geldig t/m 30-11-2020).

De nieuwe Corolla Touring Sports is een uitblinker in zijn stijl, efficiëntie en rijgenot. Met een keuze uit twee verschillende hybrid aandrijflijnen, een 1,8 liter hybrid en een 2,0 liter High Power Hybrid, bent u voortdurend verzekerd van een soepele, zichzelf opladende hybrid aandrijflijn. Zo is de Corolla klaar voor al uw avonturen. Voor meer informatie bekijkt u hier de brochure.

Plezieriger dan ooit

Dankzij zijn stijlvolle interieur, excellente wegligging en stabiliteit kunt u genieten van de auto die autorijden weer leuk maakt! Ook beschikbaar als sportief GR-Sport of luxe GR-Sport PLUS model.

Meer plezier dan ooit
Toyota Corolla Touring Sports

Nu voor €27.395,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De bestverkochte auto ter wereld

Deze iconische, bestverkochte auto ter wereld is verzekerd van een glanzende toekomst.

Slim, praktisch en veilig

Het interieur van de nieuwe Corolla is gericht op comfort. Ook tijdens lange ritten zit u voortdurend comfortabel dankzij de sportstoelen. De aangename positie achter het stuur helpt vermoeidheid tegen te gaan. Zonder uw handen van het stuur te halen bedient u snel en eenvoudig infotainment en audio.

Met 598 liter bagageruimte, een verstelbare laadvloer en een makkelijk neerklapbare achterbank kunt u heel veel meenemen. De passagiers achterin zitten even comfortabel als de mensen voorin. Met de handsfree kicksensor opent de kofferbak zich vanzelf door alleen uw voet onder de achterbumper te schuiven.

Toyota Safety Sense zorgt voor uw veiligheid in deze Corolla. Dit veiligheidssysteem bestaat uit een scala aan functies die het rijden een stuk eenvoudiger maken en waken over de veiligheid van de inzittenden van de auto.

Klantenreviews

Onze klanten beoordelen de Corolla Touring Sports met een 8.7 gemiddeld! Bekijk hier de klantenreviews.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Corolla Touring Sports

Kooijman Autogroep