Toyota
Corolla Hatchback

ACTIE: Nu vanaf €404,- Private FlexLease per maand! (geldig t/m 30-11-2020).

De meest verkochte auto ter wereld staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De beste Corolla ooit gemaakt blinkt uit in zijn stijl, rijplezier en zuinigheid. Hij is terug en klaar om u te verrassen!  Bekijk hier de brochure voor meer informatie over de Toyota Corolla Hatchback.

Hybride

Hij is als eerste Toyota leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen. Beide bieden de voordelen van het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform, dat garant staat voor een enthousiaste rijbeleving. Dankzij zijn comfort en stijlvolle interieur kunt u genieten van de auto die autorijden weer leuk maakt! Hiernaast kiest u met de nieuwe Corolla ook voor het milieubewuste gemak van hybride.

Meestverkochte auto ter wereld
Toyota Corolla Hatchback

Nu voor €26.395,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sportief en dynamisch nieuw design

De auto valt op vanuit elk oogpunt. De lage, elegant gesneden motorkap draagt bij aan een sportief profiel, met de voor- en achterzijde die zorgen voor een krachtige, brede uitstraling. Een imposante grille, LED koplampen, velgen in drie verschillende designs en verschillende bi-tone kleurstellingen maken het opvallende design compleet.

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Het innovatieve Toyota Safety Sense geeft hulpsystemen voor de bestuurder een nieuwe dimensie. De nieuwe Corolla waarschuwt u niet alleen voor potentieel gevaar, maar helpt u ook om tijdig actie te ondernemen. Zo bent u ervan verzekerd dat u en uw passagiers goed worden beschermd en wordt autorijden plezieriger dan ooit.

Een nieuwe benadering voor rijplezier

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform vormt de basis voor alle toekomstige ontwikkelingen van aandrijflijnen en nieuwe modellen van Toyota. Dit platform betekent een revolutie in de manier waarop Toyota auto’s ontwerpt en produceert en is cruciaal voor de missie van Toyota om betere auto’s te bouwen, die stijlvoller zijn, plezieriger rijden en meer veiligheid bieden.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Corolla Hatchback

Kooijman Autogroep