Toyota
Land Cruiser

TOYOTA LAND CRUISER: ULTIEME SUV

De iconische Toyota Land Cruiser is een van de beste auto’s ooit gebouwd, dankzij een oersterk ladderchassis. Ook het nieuwste model is uniek in zijn soort. Met maar liefst tot 3,5 ton trekvermogen, ongekende prestaties in het terrein en zeer prettig rijcomfort komt hij altijd aan op uw bestemming, waar u ook naartoe gaat. U rijdt ‘m al vanaf € 93.595,- rijklaar. Bekijk hier de brochure.

De Land Cruiser maakt van elke rit een overweldigende gebeurtenis. Door de aanwezigheid van stevig meubilair met verwarmde en geventileerde voorstoelen is het comfort in deze auto hoogstaand. De passagiers achterin hebben de controle over een eigen ventilatiesysteem. Hiernaast beschikt hij over een drie-zone automatische airconditioning en achterwaarts kantelbare buitenspiegels.

De legendarische Toyota
Toyota Land Cruiser

Nu voor €98.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doelgericht design

Dankzij zijn vernieuwde design is de Land Cruiser direct herkenbaar als het icoon van Toyota. Het zicht op de ondergrond voor de auto wordt sterk verbeterd door de vorm van de motorkap, met in het midden een inkeping. Op de achterbumper zijn bumperhoeken toegepast die de wendbaarheid van de auto verbeteren. Met deze terreinwagen betreedt u zo het meest extreme terrein.

Veilig op elke ondergrond

De onmisbare veiligheid in zwaar terrein en op het asfalt wordt vergroot door de permanente 4WD. Active Traction Control helpt het vermogen op een zeer efficiënte manier over te brengen naar de wielen. Hiernaast beschikken diverse uitvoeringen over Toyota Safety Sense, een scala aan slimme systemen die uw veiligheid vergroten en het rijcomfort verhogen.

PROEFRIT IN DE TOYOTA LAND CRUISER

Bent u op zoek naar een krachtige SUV? Neem contact op met Toyota Kooijman-Autogroep of bezoek één van onze vestigingen in Vianen, Tiel en Utrecht om een proefrit in de Toyota Land Cruiser te maken.

Bekijk de brochure van deze avontuurlijke Toyota SUV. 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep