Toyota
Prius

ACTIE: Profiteer tijdelijk van €1500,- extra inruilwaarde! (geldig t/m 30-11-2020).

De Toyota Prius combineert slimme technologie en een creatief design met zuinige prestaties en excellent rijgedrag. Dit resulteert in een auto die autorijden plezierig maakt en tegelijkertijd een zeer hoge brandstofefficiëntie heeft. Bekijk hier de brochure.

Eigentijds design. Intelligent rijgedrag.

Dit is een auto met een modern design dat aansluit bij de geavanceerde technologie. Het nieuwe uiterlijk behoudt het iconische, driehoekige silhouet van de Prius, maar voegt daar eigentijdse lijnen aan toe die bijdragen aan een optimale stroomlijn. Dat leidt tot een auto die strak is om te zien en fijn is om in te rijden.

Zuinig & Betrouwbaar
Toyota Prius

Nu voor €33.695,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Echt comfort en slimme technologie

In het interieur van de Prius komen hoogwaardige materialen samen met een smaakvol, eigentijds design. De ergonomisch verantwoorde stoelen worden in stijlvolle zwarte stoffen of lederen bekleding geleverd. Geprojecteerd op een groot Head-up display ziet u de snelheid en actieradius, en dankzij het slimme systeem Touch® 2 van Toyota bedient u eenvoudig navigatie en audio.

De Prius houdt je op de hoogte

Het innovatieve systeem Toyota Safety Sense tilt rijassistentie naar een hoger niveau. Meer dan 20 sensoren zijn strategisch rond de auto geplaatst en houden u op de hoogte van mogelijk gevaar zodat u direct kunt reageren – om de veiligheid van inzittenden en andere weggebruikers te optimaliseren.

Klantenreviews

Onze klanten beoordelen de Toyota Prius gemiddeld met een 8.7! Bekijk hier de klantenreviews.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep