Toyota
Proace

ACTIE: Tijdelijk 5 jaar garantie + gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Toyota Proace.

Van compacte bestelbus tot robuuste truck met laadbak. Alle nieuwe Toyota ProAce bedrijfswagens zijn leverbaar met een schone en zuinige dieselmotor. Voor elke ondernemer is er gegarandeerd een geschikt model en uitvoering! Toyota heeft voor elke klus een bedrijfswagenbus. Bekijk hier de brochure.

De Proace heeft een laadvermogen van ruim 1500 kg en een trekvermogen tot 2500 kg. Met krachtige en soepele aandrijflijnen zorgt hij voor een vlotte en stille rit. De Proace maakt hard werken weer leuk.

Dé bus voor elke klus
Toyota Proace

Nu voor €19.910,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


  • toyota Pro ace de bus voor elke klsu
Swipe icon
  • toyota Pro ace de bus voor elke klsu

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toyota PROACE Compact bedrijfsbus

Het is niet voor niets dé ideale besteller in grootstedelijke gebieden. Hij is merkbaar korter dan menig concurrent, maar biedt met afstand de meeste laadruimte in zijn klasse. De Proace Compact heeft met een inhoud van 4,6 m3, een lengte van 4,6m en een draaicirkel van slecht 11,3m een ruim interieur en zeer compacte buitenafmetingen. Kortom de meest handige bedrijfswagen in de stad. De Proace Compact komt in 3 uitrustingsvarianten: de Comfort, Cool Comfort en Professional. Bekijk hier de specificaties en prijzen van de Proace Compact.

Onze Toyota PROACE Worker

Met laadvermogens van 1.125 tot 1.525 kg en inhoud tot 6,6 m3 klaart de Proace Worker elke klus en behoort hij tot de meest ruime en functionele bedrijfsauto in zijn klasse. Daarnaast is een geremd aanhangwagengewicht tot zelfs 2.500 kg geen enkel probleem. Naast handgeschakelde transmissies zijn er ook automatische transmissies. De Proace Worker en Long Worker zijn leverbaar in 3 uitvoeringen en zijn te configureren met gesloten achterdeuren, achterdeuren met glas, achterklep of 1 à 2 zeer brede schuifdeuren. Bekijk hier de specificaties en prijzen van de Proace Worker.

De Toyota PROACE dubbele Cabine

In het bijzonder voor MKB- en ZZP-ers introduceert Toyota de Proace Dubbel Cabine. Dit model biedt ruim plaats aan 5 tot 6 personen, heeft een grote laadruimte met vele laadfunctionaliteiten en een geremd aanhangwagengewicht tot 2.500 kg. Er is keuze mogelijk uit motorvermogens van 70 kW/95 pk tot 128kW / 174pk en uit handgeschakelde of automatische transmissies. Behalve voor zakelijk gebruik is deze versie ook geschikt om met het hele gezin op vakantie te gaan of een weekendtrip te maken. De Proace varianten met Dubbele Cabine zijn verkrijgbaar in 5 uitvoeringen. Bekijk hier de specificaties en prijzen van de Proace Dubbele Cabine.

Financial lease of operationele lease van Toyota Proace bedrijfsbussen

Kopen, financieren of leasen: Voor elke wens heeft Toyota Kooijman een sterk aanbod op maat. Via Toyota Financial Services bieden wij Financial Lease aan met een scherp rentetarief.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep