Kia Pechhulp

KIA KIW PECHHULP

KIA INTERNATIONALE WEGENHULP

KIW geeft je een gerust gevoel als je onderweg bent. Als je onverwachts pech krijgt, ben je verzekerd van gratis pechhulp. De eerste drie jaar krijg je Basis pechhulpverlening gratis indien je elk jaar langs komt bij jouw Kia dealer om je KIW te verlengen en een nieuwe MijnKia klantenkaart op te halen.

KIW nu ook met aanhangwagen of caravan dekking

Het is mogelijk om de KIW dekking uit te breiden met een optionele caravan- of aanhangwagendekking. Sta je met jouw Kia en caravan of aanhangwagen met pech langs de weg? Vanaf €19,95 per jaar wordt ook de aangekoppelde aanhanger naar de dichtstbijzijnde garage vervoerd.
Reparatie, vervanging of repatriëring van de aanhanger zit echter niet in de KIW dekking (basis of uitgebreid) inbegrepen. Sluit daarom een aparte caravandekking af bij Kia.

Telefoonnummers KIW pechhulp

Wegenhulpservice is 24/7 beschikbaar in Nederland en de rest van Europa. De Kia Internationale Wegenhulpgarantie is telefonisch bereikbaar:

  • vanuit Nederland: 0888 – 542 542
  • vanuit het buitenland: 0031 – 888 542 542

Klik hier voor alle contact mogelijkheden.

Wat bedragen de kosten van KIW pechulp?

De Basis pechhulp verlening onder de KIW is de eerste 3 jaar gratis. Na 3 jaar kan de basisdekking jaarlijks verlengd worden. Je kunt kiezen uit de volgende drie pakketten:

  • Basis (Gratis) : Pechhulp in Nederland (niet in je woonplaats).
  • Plus (€24,95) : Pechhulp in Nederland en in je woonplaats.
  • Pro (€34,95) : Pechhulp in Nederland, je woonplaats en in het buitenland.

Klik hier voor alle informatie over Kia Internationale Wegenhulp / pechhulp