Kia
e-Soul Cargo

Nieuw: de Kia e-Soul Cargo, een elektrische bedrijfswagen!

Met de Kia e-Soul Cargo slaat Kia een brug naar de nieuwe generatie elektrische bedrijfswagens. Deze auto is ideaal voor in de stad en is speciaal ontwikkeld voor transport van kleine tot middelgrote pakketten. Elke e-Soul Cargo is gemakkelijk terug te converteren naar een personenauto dankzij de slimme Cargo-conversiekit. En andersom.

Een royale laadruimte

De achterbank maakt plaats voor een grote laadruimte van ongeveer 1m³. De metalen, gecoate laadvloer beschikt over 6 sjor-ogen en zorgt ervoor dat de lading eenvoudig verschoven kan worden. De laadkabel kan worden opgeborgen in een handige ruimte onder de laadvloer. Hiernaast worden de bestuurder en de bijrijder goed beschermd door een stevig scheidingsrek tussen de voorstoelen en de laadruimte.

Speciaal ontwikkeld voor transport
Kia e-Soul Cargo

Nu voor €28.924,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijke standaarduitrusting

De Kia e-Soul Cargo beschikt over een actieradius van 452 km en behoort tot de meest luxe bestellers op de markt. Als ExecutiveLine is hij standaard voorzien van elektrisch verwarm-, verstel- en ventileerbare stoelen, lederen bekleding, Apple Carplay & Android Auto, TomTom Live Services, adaptieve Cruise Control, stuurwielverwarming, een achteruitrijcamera, parkeersensoren rondom, LED-verlichting voor en achter, airconditioning en een Harman Kardon Premium Sound System.

Conversiekit van de e-Soul

Het is mogelijk om uw huidige Kia e-Soul om te bouwen tot Cargo versie. De losse adviesprijs van de conversiekit bedraagt € 2.680,-. Daarnaast is het ook mogelijk om de Cargo versie om te bouwen naar de gewone versie van de e-Soul.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep