Kia
e-Soul

Nieuw: de Kia e-Soul, volledig elektrisch!

Aan elektrisch rijden met de Kia e-Soul zitten veel voordelen; zo hoef je niet te koppelen of schakelen en hoor je geen motorlawaai. Met de pure elektrische kracht onder je rechtervoet accelereer je van 0-100 km/h in 7,6 seconden. Bekijk hier de brochure.

Brengt je verder dan je denkt

Op één acculading brengt de Kia e-Soul je verder dan je denkt, dankzij zijn 64kWh batterij. Met een actieradius van 452 km is zijn aandrijving superefficiënt en zeer geavanceerd. Op de batterij geeft Kia ook 7 jaar garantie.

Eenvoudig en snel laden

U laadt uw accu thuis of onderweg eenvoudig op met de standaard- of snellaadaansluiting. Met de snellaadaansluiting vul je de accu’s al tot 50% bij in een half uur. Dit hangt af van de capaciteit van de aanwezige stroomvoorziening, de temperatuur van de batterij en de buiten temperatuur.

Volledig elektrisch
Kia e-Soul

Nu voor €33.495,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uniek design

Met zijn moderne lijnen, frisse kleuren en hightech details is de e-Soul uniek en eigenzinnig. Hij beschikt over futuristische doorlopende LED achterlichten en een royale achterklep die ruim toegang geeft tot de laadruimte. Hiernaast heeft hij een glashelder instrumentenpaneel die de belangrijkste rit- en rijinformatie weergeeft.

Vier rijprogramma’s

U heeft de keuze tussen 4 verschillende standen die elk hun eigen prestaties, energieverbruik en karakteristiek hebben; Eco+, Eco, Comfort en Sport. Dankzij de slimme instellingen van trekkracht, acceleratie, energieterugwinning en klimaatsysteem is er voor elke bestuurder een perfecte optie.

Win gemakkelijk energie terug met de e-Soul

De nieuwe Kia e-Soul gaat slim om met elk kleine beetje energie. Hierdoor haal je uit elke acculading een maximaal bereik. Hij beschikt over twee standen voor verschillende rijomstandigheden. De ‘one pedal driving’ modus is ideaal voor in de stad: als je de linker schakelflipper achter het stuurwiel minstens 0,5 seconde ingedrukt houdt, vertraagt de e-Soul tot stilstand zonder gebruik te maken van de voetrem. Met adaptieve cruise control houdt hij automatisch voldoende afstand van je voorligger.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep