Kia
Sorento

KIA SORENTO MODEL: VEELZIJDIGE NIEUWSTE SUV

De Kia Sorento biedt u kwaliteit, comfort, vorm en functie. En daarmee is deze SUV ongelooflijk veelzijdig. De Kia is geproduceerd om u rijplezier te bezorgen. Een ongewoon ruime auto met maar liefst 2052 liter laadruimte. De Kia is werkelijk uniek in de markt. Hij is beschikbaar in vijf- en zevenpersoons uitvoering en heeft standaard 7 jaar garantie. Ook is hij verkrijgbaar in GT-Line. 

Bekijk hier alle acties

De luxe crossover met geavanceerde 4WD-techniek
Kia Sorento

Nu voor €59.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

NIEUWSTE FEATURES

Als vlaggenschip van Kia is optioneel uitgerust met verschillende nieuwe features.  Zo is hij te voorzien van een automatische achterklep. De achterklep opent automatisch wanneer de smart key langer dan 3 seconden aan de achterzijde van de auto wordt gedetecteerd. Ook is hij voorzien van de autonoom noodremsysteem, zodat hij altijd stopt, ook als je even niet op let. 

NIEUW STUURBEKRACHTINGSYSTEEM

Nieuw en voor het eerst toegepast op een Kia is het nieuwe stuurbekrachtigings- mechanisme. Het gaat hier om een zogenaamde Rackmounted Motor Driven Power Steering (R-MDPS). Dit houdt in dat de elektromotor module direct gemonteerd is op het stuurhuis. Dit zorgt voor een verhoogde respons en tegelijk een verbeterde handeling precisie wat het rijplezier zeer ten goede komt.

MOTOREN

Bij een SUV als de Sorento hoort een krachtige motor. Iedere Kia Sorento heeft daarom minimaal 192 PK. Standaard wordt hij aangedreven door een 2.4 GDi benzinemotor. Er zijn diverse motoren beschikbaar. Zowel 2.4 liter benzinemotoren als 2.2 liter dieselmotoren in combinatie met handgeschakelde of automatische versnellingsbakken. Aangezien de Sorento een echte SUV is, kunt u bij een aantal motoren tevens kiezen voor vierwielaandrijving.

KOPEN BIJ KOOIJMAN AUTOGROEP

U rijdt al een nieuwe Kia Sorento voor een zeer scherpe prijs!Neem contact op of bezoek direct één van onze vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht of Naarden.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep