Kia
Sorento

KIA SORENTO: VEELZIJDIGE NIEUWSTE SUV

De Kia Sorento biedt u kwaliteit, comfort, vorm en functie. En daarmee is deze SUV ongelooflijk veelzijdig. De Kia is geproduceerd om u rijplezier te bezorgen. Een ongewoon ruime auto met maar liefst 902 liter laadruimte. De Kia is werkelijk uniek in de markt. Hij is beschikbaar in een vijf- en zevenpersoons uitvoering en heeft standaard 7 jaar garantie. Ook is hij verkrijgbaar in GT-Line. Bekijk hier de brochure.

Bij het interieurdesign zijn ruimte en luxe de prioriteit. Alles is ergonomisch en hoogwaardig afgewerkt. Dankzij de doorlopende lijnen van het dashboard tot in de portieren omringt de Sorento je met klasse en kwaliteit.

De luxe crossover met geavanceerde 4WD-techniek
Kia Sorento

Nu voor €45.995,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIEUWSTE FEATURES VAN DE SORENTO

Deze reus van Kia is optioneel uitgerust met verschillende nieuwe features. Zo is hij te voorzien van een automatische achterklep. De achterklep opent automatisch wanneer de smart key langer dan 3 seconden aan de achterzijde van de auto wordt gedetecteerd. Ook is hij voorzien van een autonoom noodremsysteem, zodat hij altijd stopt, ook als je even niet op let. 

NIEUW STUURBEKRACHTINGSYSTEEM

Nieuw en voor het eerst toegepast op een Kia is het nieuwe stuurbekrachtigings- mechanisme. Het gaat hier om een zogenaamde Rackmounted Motor Driven Power Steering (R-MDPS). Dit houdt in dat de elektromotor module direct gemonteerd is op het stuurhuis. Dit zorgt voor een verhoogde respons en tegelijk een verbeterde handelingsprecisie wat het rijplezier zeer ten goede komt.

DODEHOEK CAMERA

De real-life dodehoekcamera zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van gevaar in uw dode hoek. Deze camera verschijnt in het instrumentenpaneel zodra u richting aangeeft naar links of rechts.

KOPEN BIJ KOOIJMAN AUTOGROEP

U rijdt al in een nieuwe Kia Sorento voor een zeer scherpe prijs! Neem contact op of bezoek direct één van onze vestigingen in Vianen, Tiel, Utrecht of Naarden.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions
Kooijman Autogroep