XCeed 2023

XCeed 2023

Rijklaar vanaf
€30.195

Ontdek de nieuwe Kia XCeed

De succesvolle Kia XCeed is vernieuwd en hij is nu al te bestellen! De nieuwe XCeed is te herkennen aan zijn nieuw ontworpen front, met aangescherpte koplampen en geïntegreerde full-LED mistlampen, een smallere tiger-nose grille en verbeterde luchtinlaten. De nieuwe achterbumper met restyling van de diffuser en skidplates springt direct in het oog. Ook het interieur is verbeterd. Het 12,3 inch scherm heeft nieuwe graphics, er zit nu een glanzend zwarte paneel rondom de versnellingspook en hij beschikt over een nieuwe achteruitkijkspiegel met slanke randen.

7 jaar garantie
Slimme Mild Hybrid aandrijving
Veiligheid van het hoogste niveau
XCeed interieur

7 jaar garantie

Elke nieuwe Kia wordt geleverd met een garantietermijn van maar liefst 7 jaar of 150.000 km! Het aantal kilometers is onbeperkt gedurende de eerste 3 jaar. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar.

Flex Autolease

KIA XCEED PRIVATE LEASE

Voordelig een nieuwe Kia XCeed private leasen voor een vast laag maand bedrag kan bij Flex Autolease. Onze Kia lease aanbiedingen lopen van 24, 36, 48 tot 60 maanden.  Alles is inbegrepen in het vaste lage maandbedrag, u hoeft alleen nog maar te tanken.

Meer weten over het private leasen van de Kia XCeed? Dien bij Flex Autolease een verzoek in en bekijk de mogelijkheden!