De elektrische reis naar duurzaamheid begint hier!

Body

Kia Nederland zet vol in op duurzame mobiliteit met de lancering van Kia Charge, een baanbrekend initiatief dat verder gaat dan alleen elektrische auto's.

Onderweg naar een duurzame toekomst

Kia Nederland zet vol in op duurzame mobiliteit met de lancering van Kia Charge, een baanbrekend initiatief dat verder gaat dan alleen elektrische auto's. Deze stap markeert niet alleen de groei van Kia als aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen, maar ook als pionier in het oplossen van uitdagingen rond energietransitie.

Samenwerken voor een groene toekomst

In samenwerking met Vattenfall en andere partners wordt Kia Charge meer dan alleen een laadpunt. Het wordt een compleet ecosysteem voor elektrische auto's, thuisladen en duurzame energieoplossingen. Het doel? Niet alleen elektrisch rijden toegankelijker maken, maar ook bijdragen aan een wereld zonder netcongestie.

Elektrisch rijden als oplossing, niet als probleem

Kia ziet elektrische auto's niet als de oorzaak van problemen, maar als de oplossing. Met de introductie van Kia Charge willen ze elektrisch rijden nog gemakkelijker maken en elektrische voertuigen optimaler inzetten om een stabiel en efficiënt energienetwerk te ondersteunen.

Gamechanger: Kia EV9 met Bi-Directionele laadtechnologie

De recent gelanceerde Kia EV9 met bi-directionele laadtechnologie, die Vehicle-to-Grid (V2G) en Vehicle-to-Home (V2H) mogelijk maakt, is een gamechanger. Deze innovatieve technologie stelt elektrische auto's in staat om niet alleen energie te ontvangen, maar ook terug te leveren aan het netwerk, waardoor ze cruciaal worden in het verbeteren van de business case voor zonne- en windenergie.

Partnerships voor duurzaam succes

Om Kia Charge tot een succes te maken, werkt Kia Nederland samen met partners zoals Vattenfall, Road, en andere stakeholders. Het uiteindelijke doel is om een allesomvattende mobiliteits- en energieoplossing te bieden, inclusief de auto, een thuislaadpunt, zonnepanelen, een energiecontract, en een thuisbatterij.

Slim Laden met Kia Smart Charge-app

Kia onderscheidt zich met de Kia Smart Charge-app, ontwikkeld in samenwerking met Jedlix. Deze app maakt slim laden mogelijk, waardoor gebruikers kunnen profiteren van dynamische prijzen en goedkoper kunnen laden tijdens daluren. De app fungeert als de schakel tussen de auto en de energieleverancier, gericht op het voorkomen van netcongestie en het efficiënter gebruik van schonere energie.

Kia Charge: Een stap richting duurzame mobiliteit

Met Kia Charge maakt Kia Nederland een grote stap om een toonaangevende aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen te worden. Door de focus op zowel particuliere laadinfrastructuur als publieke laadnetwerken, wordt elektrisch rijden toegankelijk voor een breed publiek.

Join the Green Movement with Kia Charge!

Kia Charge opent de deuren naar een groene revolutie in mobiliteit. Laad groen op en maak deel uit van de duurzame toekomst van mobiliteit met Kia Charge!