De Kia EV9 : Genomineerd voor Auto van het Jaar 2024!

"De spanning stijgt in de autowereld, want de organisatie van Car of the Year 2024 heeft de lijst met kanshebbers onthuld, en de Kia EV9 die in de showroom staat Kooijman Autogroep schittert op deze prestigieuze lijst! Deze elektrische sensatie maakt niet alleen kans op de titel Auto van het Jaar 2024, maar heeft ook al de eer gekregen om Luxe Auto van het Jaar ("Luxury Car of the Year 2024") genoemd te worden.

Bij Kooijman Autogroep zijn we trots op deze erkenning van de inzet voor innovatie, stijl en prestaties. De EV9, met zijn futuristische design en geavanceerde technologie, is een ware blikvanger op de weg en een voorloper op het gebied van duurzame mobiliteit.

De definitieve shortlist wordt binnenkort onthuld, en op 26 februari weten we welke auto de felbegeerde titel in de wacht sleept. Tot die tijd kunnen autoliefhebbers en klanten van Kooijman Autogroep rekenen op een unieke rijervaring met de EV9, een auto die de normen voor luxe en prestaties opnieuw definieert. Reserveer hier een proefrit

Beleef de opwinding mee van de Auto van het Jaar 2024-verkiezing met Kooijman Autogroep en ontdek waarom de EV9 niet alleen genomineerd is, maar ook al bekroond is als Luxe Auto van het Jaar. Stap in de toekomst van autorijden en ervaar de perfectie van de EV9, waar elektrische kracht en elegantie samenkomen." 

Metatitel: "EV9 van Kooijman Autogroep: Genomineerd voor Auto van het Jaar 2024 én Luxe Auto van het Jaar!"

Metatekst: "Ontdek de opwinding rondom de EV9 van Kooijman Autogroep, een glansrijke genomineerde voor Auto van het Jaar 2024. Met trots dragen wij ook de titel van Luxe Auto van het Jaar. Beleef de toekomst van autorijden met onze baanbrekende EV9, een symbool van innovatie en stijl. Blijf op de hoogte terwijl we vol verwachting uitkijken naar de ontknoping op 26 februari. Kooijman Autogroep, waar excellentie de norm is."