"de Kia Pitstop Check 2023 bij Kia Kooijman"

Body

"Maak uw Kia winterklaar tijdens de Kia Pitstop Check 2023 bij Kia Kooijman"
Vooraankondiging Kia Pitstop Check op zaterdag 4 november 2023

Graag nodigen wij u uit voor de Kia Pitstop Check 2023 op zaterdag 4 november bij Kia Kooijman! Dit is dé gelegenheid om uw Kia helemaal klaar te maken voor de wintermaanden.

Tijdens deze speciale dag zorgen wij ervoor dat uw Kia een grondige check-up krijgt. Onze ervaren monteurs staan klaar om alle essentiële punten van uw auto te controleren, zoals de remmen, banden, verlichting en vloeistoffen. Met hun expertise en oog voor detail zorgen zij ervoor dat uw Kia in topconditie de winter in gaat.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om kennis te maken met ons team en al uw vragen over uw Kia te stellen. Of u nu advies nodig heeft over onderhoud, accessoires of het plannen van een volgende servicebeurt, onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. 

Tijdens de Kia Pitstop Check 2023 geniet u niet alleen van een uitgebreide service, maar ook van diverse extra's. Wij bieden leuke acties en kortingen op accessoires en onderhoudsdiensten, exclusief op deze dag. Daarnaast staat er een heerlijk hapje en drankje voor u klaar, zodat u in een ontspannen sfeer kunt genieten van dit evenement.

Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Meld u vandaag nog aan voor de Kia Pitstop Check 2023 bij Kia Kooijman via onze website. Vergeet niet om de datum, zaterdag 4 november, in uw agenda te zetten. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Reserveer 4 november in uw agenda. Na de zomer kunt u online de afspraak in plannen.