Duurzaamheid: Kia's Recordlevering van oceaanplastic voor toekomstige Modellen

Body

Kia en The Ocean Cleanup zetten een nieuwe standaard voor duurzaamheid met een recordlevering van 55 ton oceaanplastic voor toekomstige modellen.

Samenwerking voor een Schonere Toekomst: Kia en The Ocean Cleanup bij Kooijman Autogroep

Ontdek bij Kooijman Autogroep de indrukwekkende mijlpaal die Kia en The Ocean Cleanup hebben bereikt. Met een recordlevering van 55 ton oceaanplastic vestigt Kia een nieuwe standaard voor duurzaamheid.

Recycling voor Innovatie: Plastic uit de Oceaan voor Kia-modellen

Lees meer bij Kooijman Autogroep over Kia's ambitieuze doel om 55 ton oceaanplastic te recyclen en toe te passen in hun nieuwe EV-modellen. Deze gedurfde stap markeert een toewijding aan duurzaamheid en een groenere toekomst voor de mobiliteitsindustrie.

The Ocean Cleanup: Strijd tegen Plasticvervuiling

Bij Kooijman Autogroep verkennen we de missie van The Ocean Cleanup om de oceanen te ontdoen van plastic. Ontdek hoe dit internationale non-profitproject technologieën ontwikkelt om plastic zowel uit rivieren als uit de oceaan te verwijderen, en hoe dit past bij de visie van Kia en Kooijman Autogroep op duurzaamheid.

Gedreven door Duurzaamheid: Kia's Impact op Wereldschaal

Bij Kooijman Autogroep delen we Kia's passie voor duurzaamheid. Ontdek hoe Kia niet alleen gerecyclede materialen toepast in hun modellen, maar ook streeft naar een toename van ruim 20% in het hergebruik van plastic tegen 2030. Samen werken we aan een groenere, schonere planeet.

ocean clean up 55 ton afval uit zee kia kooijman

Toonaangevende Duurzaamheid: Kia's Visie voor de Toekomst

Bij Kooijman Autogroep benadrukken we Kia's streven naar toonaangevende duurzaamheid. Ontdek hoe Kia's samenwerking met The Ocean Cleanup en hun focus op CO2-neutraliteit tegen 2045 bijdragen aan een groenere mobiliteitsindustrie. Bij Kooijman Autogroep ondersteunen we deze inzet voor een betere wereld.