"Kia Ceed: Populaire auto in line-up met vernieuwde Kia XCeed 2023

Body

De Kia Ceed is een populaire auto in het C-segment en was vorig jaar de bestseller van het merk op Europees niveau,

met maar liefst 137.347 registraties. De Ceed is verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten, zoals een reguliere vijfdeurs hatchback, stationwagon, XCeed crossover en Proceed lifestyle-estate. Vooral de XCeed is geliefd vanwege zijn stoerdere design en hogere zit. In september 2022 werd de vernieuwde Kia XCeed geïntroduceerd, met onder andere een nieuw ontworpen front, een digitaal instrumentencluster en diverse uitrustingsniveaus.

Highlight en kenmerken van de nieuwe Kia Ceed en Kia  XCeed crossover en de Kia Proceed 2023

  • De Kia Ceed was vorig jaar de bestseller van het merk op Europees niveau, met 137.347 registraties.
  • De Kia Ceed is verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten, waaronder de populaire XCeed crossover.
  • In september 2022 begon de productie van de vernieuwde Kia XCeed met een nieuw ontworpen front, interieur upgrades en een 1.5 T-GDi motor met 160 pk.
  • De Kia XCeed is leverbaar vanaf het tweede uitrustingsniveau DynamicLine, met opties zoals een 10,25-inch full map navigatiesysteem en Kia Live Services.
  • De 1.5 T-GDi motor is de populairste keuze, met een prijskaartje vanaf 34.195 euro en de optie van een DCT7-automaat met dubbele koppeling.
  • De Kia XCeed biedt een comfortabele rijervaring met de keuze tussen normale en sportieve rijstand, en heeft goede prestaties met een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 9,2 seconden en een topsnelheid van 208 km/u.
     

Lees de complete review van de Kia Ceed 2023 op AutoRAI  over deze populaire auto in de Kia line-up.