Kia Europe is hoofdpartner van League of Legends EMEA Championship in 2023

Body

Kia Europe hernieuwt partnership met League of Legends EMEA Championship voor 2023

Kia Europe, een wereldwijd merk dat zich inzet voor een meer sociale en milieubewuste toekomst, blijft ook in het nieuwe seizoen Main Partner van het League of Legends EMEA Championship (LEC). Dit partnership is onlangs verlengd voor nog eens 5 jaar. Dit bewijst de sterke synergie tussen de visie van Kia en de technisch onderlegde LEC-fanbase, die verenigd worden door hun gemeenschappelijke interesse in League of Legends.

Nieuwe formats in 2023 voor League of Legends EMEA Championship

Het seizoen 2023 van League of Legends EMEA Championship start met de Winter Split die tot eind februari loopt. De inaugurele Winter Split bevat een nieuw in-split-format, compleet met een dubbele eliminatie-playoff. Later volgen lente- en zomersplits die resulteren in de seizoensfinale van 2023.

 Kia Europe blijft innoveren in esports

Kia Europe is verheugd om zijn partnership met League of Legends EMEA Championship te verlengen en de esports-community te helpen innoveren. Kia streeft naar innovatie in alles wat het doet, en dit partnership biedt de mogelijkheid om de competitie naar een nog hoger niveau te tillen en de volgers het hele seizoen door onvergetelijke ervaringen te bieden.

Wil je de openingswedstrijd van het seizoen niet missen? Zorg dan dat je op zaterdag 21 januari om 18:00 uur online bent om G2 Esports tegen EXCEL te zien spelen in de LEC Studio in Berlijn.