"Kia EV9 Behaalt Vijf Euro NCAP-Sterren

Body

en prijzen voor uitmuntende Veiligheid. Ontdek de ongeëvenaarde veiligheid van de Kia EV9, bekroond met 5 Euro NCAP-sterren. Het baanbrekende Electric-Global Modular Platform (E-GMP) en intelligente veiligheidsfuncties zetten de EV9 bovenaan de lijst voor veilige elektrische SUV's.

Hoogste veiligheidsscore

De Kia EV9 behaalde indrukwekkende resultaten in alle Euro NCAP-categorieën, met een opvallende 84% voor volwassen inzittenden en 88% voor kinderbescherming. De stabiliteit en bescherming van het passagierscompartiment werden hoog geprezen.

Kinderveiligheid in focus

In kinderbeschermingstests overtrof de EV9 de verwachtingen, waarbij het alle kritieke lichaamsdelen van zes- en tienjarige passagiers beschermde. De flexibele airbags en intelligent detectiesysteem voor kinderen dragen bij aan deze indrukwekkende scores.

Technologische veiligheid

De veiligheidsassistentietechnologieën van de EV9, waaronder Automatic Emergency Braking en Lane Keeping Assistant, werden door Euro NCAP geprezen. Deze systemen reageren snel en doeltreffend, waardoor ongevallen worden voorkomen.

E-GMP  innovatie

Het Electric-Global Modular Platform (E-GMP) en de stijve carrosseriestructuur spelen een cruciale rol in de hoge veiligheidsbeoordeling van de EV9. De combinatie van ruimte en innovatie maakt de EV9 niet alleen ruim, maar ook een van de veiligste elektrische SUV's op de markt.

Ervaar de toekomst van veilig rijden met de Kia EV9. Ontdek de perfecte balans tussen stijl, ruimte en geavanceerde veiligheidstechnologieën voor een zorgeloze rijervaring.