Kia EV9: De auto die je altijd kunt upgraden

Body

De Kia EV9 is een nieuwe, futuristische auto met een hoop technische snufjes. In dit artikel lees je meer over deze auto en hoe je hem kunt upgraden.

Wat maakt de Kia EV9 zo bijzonder?

De Kia EV9 is een elektrische SUV die de eerste auto van de Hyundai Motor Group is met over-the-air software-updates én upgrades. Dit betekent dat u uw auto altijd kunt upgraden, waar u ook bent. Zo kun je bijvoorbeeld de Remote Smart Parking Assist 2 kopen, waarmee u uw auto op afstand kunt parkeren. Er komen nog veel meer upgrades aan!

 Wat zijn Software Defined Vehicles?

Software Defined Vehicles (SDV’s) zijn auto's met uniforme softwaresystemen. Dit betekent dat de software van de auto altijd kan worden geüpgraded en verbeterd. Kia is de eerste autofabrikant die deze technologie aanbiedt. Dit zorgt voor meer veiligheid, gemak en prestaties.

Hoe werken de software-updates?

De Kia EV9 heeft OTA-technologie, wat betekent dat de software van de auto via de cloud kan worden geüpgraded. Hierdoor hoeft u niet naar de dealer om je auto te upgraden. U kunt dit gewoon vanuit huis doen. Zo kunt u altijd genieten van de nieuwste features en verbeteringen.

Wat is de Kia Connect Store?

Via de Kia Connect Store kun je upgrades kopen voor je Kia EV9. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe functies zijn, maar ook verbeteringen van bestaande functies. Het aanbod van upgrades wordt geleidelijk aan verder uitgebreid. Zo kun je altijd uw auto aanpassen aan uw wensen en behoeften.

Waar werkt Kia nog meer aan?

Kia is altijd bezig met het verbeteren van de nieuwste mobiliteitstechnologieën. Zo werkt het merk aan gepersonaliseerde features op het gebied van entertainment. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen welke displays, geluiden en verlichtingsopties u wilt. Zo kun je jouw auto helemaal aanpassen aan uw eigen stijl.

De Kia EV9 is een bijzondere auto die je altijd kunt upgraden.

Met de OTA-technologie en de Kia Connect Store kunt u auto aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften. Zo ben je altijd up-to-date en kun je genieten van de nieuwste features en verbeteringen.