Kia Niro EV Cargo nieuwe elektrische besteller

Kia lanceert het tweede Cargo-model in de line-up, een echte bestelversie van de huidige electrische Kia Niro. In de praktijk houdt dit in dat de achterbank gedemonteerd is, waarna de binnenkant met een inbouw perfect wordt afgewerkt. De ombouw kent twee keuze mogelijkheden:

De Basiskit:

  • Aluminium gecoate laadvloer
  • stevig metalen scheidingsrek 
  • twee sjorogen

De Prokit

  • Aluminium gecoate laadvloer
  • 4 extra sjorogen 
  • opbergvakken onder de laadvloer
  • opbergvakken tussen de voorstoelen

Huidige Kia Niro EV's kunnen ook omgebouwd worden tot een Niro EV cargo.

Duurzaam en emissievrij

De Niro EV Cargo is de ideale keuze voor het emissievrij rondbrengen van bijvoorbeeld pakketjes, bestellingen en andere zaken.
De elektrische nummer een van Kia heeft een 64,8kWh accu en een bereik van liefst 460 km.
Met een beschikbaar vermogen van 150 kW en een maximumkoppel van 255 Nm kunnen bedrijven en ondernemers binnen de milieu zone duurzaam en emissievrij rijden. De Niro EV Cargo is ook geschikt voor een snel lader, hierdoor kan men de Cargo onder de juiste omstandigheden 10-80% opladen in slechts  43 minuten.  een andere duurzame keuze is het feit dat deze nieuwkomer volledig electrisch is hierdoor pakken de onderhouds- en energiekosten ook lager uit.  Fiscaal gezien is er een lage bijtelling bij privé gebruik van kracht tot eind 2024 en MRB vrijstelling.

Prijs Niro EV Cargo

De Niro EV Cargo is verkrijgbaar in vier  uitgebreide uitvoeringen, van de complete DynamicLine tot een rijke luxe ExecutiveLine. De nieuwste Cargo van Kia is al te bestellen vanaf € 38.230,-**. Net als elke andere Kia wordt ook de nieuwe Niro EV Cargo geleverd met 7 jaar of 150.000 kilometer garantie.