Kia's Duurzame Mobiliteitstransformatie: Op Weg naar een Leidende Positie in Elektrische Voertuigen

Body

Kia heeft ambitieuze plannen om mobiliteit in Europa te transformeren en richt zich op duurzame mobiliteitsoplossingen met focus op 'people, planet en profit'.

Kia's 'Plan S'-strategie: Mobiliteitstransformatie met focus op mensen, planeet en winst

Kia is vastbesloten om mobiliteit in Europa te transformeren en uit te groeien tot een toonaangevende aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen. Met de 'Plan S'-strategie richt Kia zich op drie belangrijke pijlers: 'people' (mensen), 'planet' (planeet) en 'profit' (winst). Het merk streeft ernaar om klantgerichte producten en diensten aan te bieden met minimale impact op het milieu en de samenleving.

Kia's visie op elektrificatie: 15 nieuwe EV's tegen 2027

Kia heeft als doel om een wereldwijd toonaangevend merk voor elektrische voertuigen te worden. Het merk zal tegen 2027 maar liefst 15 nieuwe elektrische modellen introduceren. Bovendien streeft Kia ernaar om het verkoopaandeel van geëlektrificeerde auto's tegen 2030 te verhogen tot 55%. Met deze ambitieuze plannen wil Kia zijn leidende positie op het gebied van elektrische voertuigen in Europa behouden.

Grote investeringen voor de toekomst van mobiliteit

Om zijn ambitieuze doelen te verwezenlijken, investeert Kia de komende vijf jaar wereldwijd € 22 miljard. Maar liefst 45% van dit bedrag is bestemd voor toekomstige bedrijfsmodellen. Deze substantiële investeringen tonen Kia's inzet voor innovatie en vooruitgang op het gebied van mobiliteit, elektrificatie en autonoom rijden.

Kia transformeert mobiliteit met baanbrekende innovaties

Tijdens een speciale bijeenkomst heeft Kia een update gegeven over de gedurfde strategie van het merk. De focus lag op de nieuwste innovaties die de mobiliteit in Europa zullen transformeren en bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen. Kia's succesvolle 'Plan S'-strategie zal leiden tot een breder aanbod van duurzame mobiliteitsoplossingen en een minimalisatie van de impact op het milieu en de samenleving.

Kia's groeiende aanbod van elektrische modellen

Na het succes van de bekroonde EV6 breidt Kia zijn line-up van toegewijde elektrische modellen verder uit met de EV9. Met een snel groeiend aanbod van elektrische voertuigen wil Kia zijn leidende positie op het gebied van elektrische mobiliteit in Europa behouden. In het eerste kwartaal van 2023 heeft Kia al verkooprecords gebroken, waarbij 34,9% van de verkochte auto's geëlektrificeerd was. Kia blijft innoveren en biedt geavanceerde technologieën en designkenmerken die ongekend zijn in het segment van elektrische SUV's.

Een duurzame toekomst met Kia: Vertrouwde kwaliteit, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid
Kia staat bekend om zijn vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze kenmerken blijven centraal staan in het groeiende aanbod van duurzame mobiliteitsoplossingen. Met de focus op elektrificatie en een breed scala aan geavanceerde technologieën, streeft Kia ernaar om de overstap naar duurzame mobiliteit zo naadloos mogelijk te maken. Door voertuigen te ontwikkelen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook een uitstekende rijervaring bieden, maakt Kia een duurzame toekomst bereikbaar voor iedereen. Kies voor Kia en geniet van een mobiliteitsoplossing die zowel de planeet als uw rijplezier vooropstelt.