Kia's Toekomst: PBV en EV's bij CES 2024

Body

Kia onthult op CES 2024 een baanbrekende visie op duurzame mobiliteit met de introductie van het 'Platform Beyond Vehicle' (PBV).

Ontdek de Toekomst van Mobiliteit met Kia op CES 2024

Inleiding: Kia's Evolutie naar Platform Beyond Vehicle (PBV)

Kia onthult op CES 2024 een baanbrekende visie op duurzame mobiliteit met de introductie van het 'Platform Beyond Vehicle' (PBV). Deze strategische verschuiving markeert een nieuw tijdperk van mobiliteitsoplossingen, waar elektrische voertuigen worden geïntegreerd met geavanceerde software, zoals 'Easy Swap' en modulaire technologieën onder het innovatieve 'Dynamic Hybrid' initiatief.

De Total Mobility Solution: PBV in de Spotlight

Kia ziet de PBV als meer dan alleen voertuigen; het is een total mobility solution. Specifiek ontwikkelde elektrische voertuigen worden aangeboden voor diverse doeleinden, versterkt door cutting-edge softwareoplossingen. Tijdens CES 2024 onthullen Kia's keynote-speakers de toekomstige PBV-strategie, inclusief digitale oplossingen en hardware die de mobiliteitservaring revolutionair zullen transformeren.

Kia's Digitale Innovaties en Wereldwijde Partnerschappen

De presentatie op CES belicht niet alleen de PBV-strategie, maar ook de digitale oplossingen die Kia in samenwerking met de Hyundai Motor Group ontwikkelt. Het 'Easy Swap'-systeem en andere modulaire technologieën, onder de noemer 'Dynamic Hybrid', zullen de normen in de mobiliteitsindustrie verleggen. Kia deelt ook de plannen voor hun wereldwijde partnership, dat de weg effent voor grensverleggende ontwikkelingen.

Vijf Opwindende PBV-conceptmodellen op de Beursvloer

Kia verrast CES-bezoekers met vijf indrukwekkende PBV-conceptmodellen, waarvan één gepland staat voor serieproductie vanaf 2025. Elk model belichaamt de toewijding van Kia aan innovatie, duurzaamheid en geavanceerde mobiliteitsoplossingen.

EV's for All: Een Belangrijke Update op de 'EVs for All'-strategie

Naast de spannende PBV-onthullingen, deelt Kia een belangrijke update over de 'EVs for All'-strategie. De nieuwste elektrische personenauto's van Kia, waaronder de opvallende EV9 en de krachtige EV6 GT, zullen schitteren op de CES-beurs. Daarnaast krijgen bezoekers een exclusieve blik op de toekomst met de EV3 Concept en EV4 Concept.

Save the Date voor de Onthulling: Live Stream op 8 januari om 15.00 uur (PST)

Mis de onthulling van Kia's toekomst van mobiliteit niet! De persconferentie vindt plaats op maandag 8 januari om 15.00 uur (PST) in het Mandalay Bay Hotel. Voor degenen die er niet bij kunnen zijn, wordt de presentatie live gestreamd via worldwide.kia.com.

Ontdek de revolutie in mobiliteit met Kia op CES 2024.