Ontdek de Kia EV9: Elektrische SUV met een unieke Kia Experience bij Kia Kooijman Utrecht"

Body

Ontdek de EV9, Kia's eerste volledig elektrische SUV, tijdens de speciale EV9 experience bij onze vestiging in Kia Kooijman Utrecht op 3 juli. Wij bieden u de kans om als een van de eersten kennis te maken met deze indrukwekkende elektrische SUV.

Kia EV9 kia kooijman autogroep

Ervaar het rijden van de toekomst

BEWONDER DE INNOVATIEVE FEATURES EN HET PRACHTIGE DESIGN VAN DE KIA EV9

TIJDENS ONZE EXCLUSIEVE EV9 EXPERIENCE OP 3 JULI 2023

Tijdens de Kia experience komt u alles te weten over de unieke eigenschappen van de EV9 en krijgt u een voorproefje van hoe deze SUV rijdt, dankzij een verrassende techniek die u een realistische ervaring biedt zonder daadwerkelijk de weg op te gaan. Bovendien krijgt u tijdens uw tijdslot een exclusieve viewing met maximaal zes andere bezoekers, zodat u de EV9 in alle rust kunt bewonderen.

Natuurlijk zorgen wij ook voor een hapje en een drankje, zodat u optimaal kunt genieten van deze bijzondere ervaring.

Mis deze unieke kans niet om de Kia EV9 als een van de eersten te bewonderen. Meld u nu aan via deze link en verzeker uzelf van een plek tijdens de Kia experience op 3 juli bij Kia Kooijman Utrecht, in samenwerking met Kia en Kooijman Autogroep. De EV9 staat in het najaar in de showroom, maar u hebt nu de mogelijkheid om hem al eerder te ontdekken. Wacht niet langer en meld u nu aan!