Ontdek de Kia EV9 - Luxury Car of the Year 2024

Body

Bij Kooijman Autogroep zijn we verheugd om de bekroonde Kia EV9 aan te kondigen als de 'Luxury Car of the Year 2024'. Deze prestigieuze titel is toegekend door een jury van 27 toonaangevende Duitse journalisten, die de EV9 verkozen boven 8 geduchte concurrenten. De Kia EV9, een krachtige elektrische SUV met plaats voor wel zeven personen, belichaamt de toekomst van luxueuze mobiliteit.

Waarom de Kia EV9?

De Kia EV9, gebaseerd op het revolutionaire E-GMP platform, volgt het succes van de baanbrekende EV6 op, die in 2022 werd bekroond tot de Europese Auto van het Jaar. Met een opvallend design, een uitzonderlijk variabel en ruim interieur en geavanceerde ultrasnelle laadtechnologie, stelt de EV9 nieuwe normen in het SUV-segment. Deze elektrische SUV vertegenwoordigt de belofte van Kia om een toonaangevende aanbieder van elektrische mobiliteit te worden.

Reserveer uw Kia EV9 bij Kooijman Autogroep

De eerste exemplaren van de Kia EV9 worden naar verwachting medio oktober in Nederland verwacht. Mis deze kans niet om de toekomst van elektrisch rijden te ervaren. Reserveer vandaag nog uw Kia EV9 bij Kooijman Autogroep en maak deel uit van de elektrische revolutie.

Ontdek de Toekomst van Elektrische Mobiliteit

Bij Kooijman Autogroep staan we klaar om u te begeleiden naar een duurzamere toekomst op de weg. De Kia EV9 is slechts het begin van ons streven naar innovatieve elektrische mobiliteit. Bezoek onze showroom en ervaar zelf de Kia EV9, Luxury Car of the Year 2024. De EV9 medio half -eind oktober in de showroom. Meer over de Kia EV9