Ontdek hoe de Kia EV9 topprestaties levert op sneeuw en ijs

Body

De Kia EV9 is een elektrische auto die uitblinkt in prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Tijdens wintertests in Zweden heeft Kia bewezen dat de EV9 ook in koude weersomstandigheden uitstekend presteert. Lees verder

Optimale laadervaring met accuconditionering en EV Routeplanner

De Kia EV9 heeft een verwachte actieradius van meer dan 541 km (WLTP), maar in extreme temperaturen kan de accu langzamer opladen en een kortere actieradius hebben. Om dit te voorkomen, heeft Kia geavanceerde technologieën geïmplementeerd. De EV9 beschikt over batterijconditionering, waarmee de accu voorverwarmd wordt voordat deze wordt opgeladen, wat het ultrasnel laden mogelijk maakt, zelfs onder koude omstandigheden. Bovendien is de EV9 voorzien van een EV Routeplanner die automatisch laadpunten in de route programmeert en tijd bespaart bij het plannen van uw reis.

Veilig en stabiel rijgedrag met EV-specifieke kenmerken

Het lage zwaartepunt en de lange wielbasis van de Kia EV9 zorgen voor stabiliteit tijdens het rijden, zelfs in bochten. Het chassis en de ophanging zijn geoptimaliseerd om de rijeigenschappen op sneeuw en ijs te verbeteren. Bovendien is de regeneratieve remfunctie verbeterd met de tweede generatie Integrated Electric Booster (IEB), waardoor de remefficiëntie en het remvermogen worden verhoogd.

Traction Control voor uitstekende wegligging op sneeuw en ijs

De Kia EV9 beschikt over een Traction Control System dat speciaal is geoptimaliseerd voor rijden op sneeuw en ijs. Met de Terrain Mode Select kunt u kiezen uit verschillende rijmodi, waaronder een speciale sneeuwmodus die het rijden op gladde wegen veiliger maakt.

Kia EV9: een elektrische auto die alle weersomstandigheden aankan

De Kia EV9 presteert uitstekend onder alle omstandigheden, zelfs in de extreme kou. Met geavanceerde technologieën voor het optimaliseren van de laadervaring, specifieke EV-kenmerken voor veilig en stabiel rijgedrag en een geoptimaliseerd Traction Control System voor uitstekende wegligging op sneeuw en ijs, biedt de Kia EV9 topprestaties op alle wegen.