Kia onderhoud


ONDERHOUD BIJ KOOIJMAN AUTOGROEP

Indien u veilig en zorgeloos wilt blijven rijden vergt uw auto zo nu en dan onderhoud. Wanneer u tijdig een onderhoudsbeurt laat uitvoeren verlengt u indirect ook de levensduur van de auto en worden extra (onvoorziene) reparatiekosten voorkomen. Bovendien behoudt u fabrieksgarantie.

Voordelen van onderhoud bij Kooijman

      √ Gratis Pechhulp zodat u in heel Europa 24-uur per dag op ons kunt rekenen

      √ Specialistische kennis van monteurs die alles weten van uw auto

      √ Originele onderdelen met één jaar garantie 

      √ Prijsopgave vooraf, dus geen nare verrassingen achteraf

      √ De mogelijkheid tot gebruik van vervangend vervoer

      √ En natuurlijk vooral persoonlijke aandacht en service

Wat houdt een onderhoudsbeurt in?

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de auto op cruciale punten gecontroleerd. Bij het uitvoeren van een kleine onderhoudsbeurt worden de vitale delen en functies van uw auto gecontroleerd. De olie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen. Ook worden de accu en de banden nagekeken. Bij een grote onderhoudsbeurt controleert de monteur uw auto bijna op alle delen.

Hoe vaak moet je je Kia onderhouden? Kijk op MijnKia wanneer jouw Kia weer aan onderhoud toe is.

Onderhoudsprijzen

De prijs van een onderhoudsbeurt is afhankelijk van het model en type auto dat u rijdt. Er zijn vaste pakketprijzen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Mochten er tijdens de onderhoudsbeurt bijzonderheden naar voren komen, dan worden deze ten alle tijden met u besproken. Pas na uw akkoord voeren de monteurs eventuele reparaties aan uw auto uit. Neem gerust contact met ons op om een indicatie te krijgen van de pakketprijzen. U kunt de prijs ook zelf berekenen op https://www.kia.com/nl/mijnkia/. Daar kunt u inloggen met uw e-mailadres en de meldcode van uw Kia (dit zijn de 4 laatste cijfers van het voertuigenidentificatienummer op uw kentekenbewijs).

Afspraak inplannen

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor een onderhoudsbeurt. Wij ontvangen u graag in één van onze vestigingen.

Onderhoud afspraak inplannen bij uw Kooijman vestiging
Kooijman Autogroep